Τρικαλινό σε... 5 φέτες!

07/05/2017 - 19:04

Ανώτερα τα Τρίκαλα, πέτυχαν τη 12η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της ΑΕΛΚ με 5-0, παρουσία 500 φιλάθλων.

Οι Καλλονιάτες ήταν κάκιστοι, αναγκάζοντας τον Δημήτρη Γαβαλά να πραγματοποιήσει τρεις αλλαγές στο ημίχρονο, χωρίς να μπορεί ωστόσο να περισώσει τη βαριά ήττα. Με αυτή την ήττα, η ΑΕΛΚ παρέμεινε βυθισμένη στις τελευταίες θέσεις του πίνακα, έχοντας εναποθέσει πια τις ελπίδες της για παραμονή σε ένα θαύμα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, τα Τρίκαλα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 14’ με πλασέ του Κουσκουνά. Ο αγώνας δεν είχε ρυθμό, αλλά από τη στιγμή που η ομάδα της Καλλονής δεν μπορούσε να φανεί απειλητική στο ματς, ήταν θέμα χρόνου να έρθει ένα δεύτερο γκολ. Ο Σανδραβέλλης στο 37' με αριστερό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και πριν την ανάπαυλα, τα Τρίκαλα πέτυχαν και τρίτο γκολ, με... δράστη τον Μπαϊκαρα (41').

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι, έχασαν τετ α τετ στο 54’ με τον Μπαϊκαρά, πριν καταφέρουν και πετύχουν το τέταρτο τέρμα τους στο ματς ένα λεπτό μετά. Ο Κουσκουνάς εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μπαϊκαρά και από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το δεύτερο γκολ του για το 4-0. Τα Τρίκαλα έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά στο 81' πέτυχαν το τελικό 5-0 με τον Γιαννιτσάνη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπαϊκαρά.

Συνθέσεις:

AO Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος (65’ Καρρίκι), Μαχαμάτ (46’ Αρναρέλλης), Μπαϊκαρά, Ρομπέρ (46’ Νταμάχου), Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης

ΑΕΛΚ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Λίταινας, Μέγκαχεντ, Καραγεώργης (46’ Σάββα), Τζελίδης, Γιώργου, Λαμπράκης (46’ Μέξης), Σισέ, Σοφιάνης (46’ Ελευθεριάδης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey