Τα «γράφει» στο χιόνι...

09/05/2017 - 11:22 Τελευταία τροποποίηση στις 09/05/2017 - 13:03

Ήταν αναμενόμενο μετά τις συνεχόμενες ήττες, πως η ΠΑΕ ΑΕΛΚ θα επέλεγε τη λύση "δεν πληρώνω" ως προς τις οφειλές της προς πρώην ποδοσφαιριστές της.

Από τη στιγμή που οι Καλλονιάτες δεν έχουν πλέον την παραμικρή πιθανότητα να εξασφαλίσουν αγωνιστικά την παραμονή τους στη Football League, η διοίκηση της ομάδας δεν αναμένεται να προχωρήσει σε καμία πληρωμή δόσης ή εξόφληση από προσφυγή. Αυτό προκύπτει άλλωστε και από την κίνηση των διοικούντων να μην καταθέσουν στους λογαριασμούς των Μάρκοβιτς, Χογκ, Γιορέντε τις διακανονισμένες δόσεις του Μαΐου, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε αποκλειστικά στο "SL" ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς από το περασμένο Σάββατο. Τα λεφτά είναι πολλά και ο Νίκος Μιχαλάκης δεν έχει καμία διάθεση, ως φαίνεται, να ξοδέψει άλλα χρήματα, έστω και αν αυτά ήταν συμφωνημένα από τις παλιές καλές εποχές των "παχιών αγελάδων", όταν η ΑΕΛΚ έκανε τη... φιγούρα της στη Super League.

Επιπρόσθετα, δεν εξοφλήθηκε ούτε ο Κώστας Δαύκος, που την περασμένη εβδομάδα είχε από μόνος του δώσει παράταση στην ΑΕΛΚ, προσδοκώντας -εις μάτην- ότι θα άλλαζε κάτι. Η διοίκηση της καλλονιάτικης ΠΑΕ εξάντλησε όλα τα περιθώρια, πήγε την ομάδα ως το Μάιο και αφού ο υποβιβασμός είναι αναπόφευκτος πια, αποφάσισε να τα «γράψει» όλα στο χιόνι... 

Πρακτικά, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ περιμένει να συμβεί το αναπόφευκτο. Να αποχωρήσει δηλαδή από το πρωτάθλημα λόγω χρεών. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να δρομολογήσει τις εξελίξεις το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και να ενεργοποιήσει τις ποινές που προβλέπονται η διοργανώτρια αρχή. Από τη στιγμή που δεν τακτοποιεί τις οικονομικές της εκκρεμότητες η διοίκηση των Καλλονιατών, θα τιμωρούνται με αφαίρεση τριών βαθμών για κάθε αγώνα που θα συμβαίνει αυτό, ασχέτως αν παίξουν κανονικά, ακόμα και αν τον κερδίζουν. Στα τρία ματς που θα συμβεί αυτό, ενώ έχουν αφαιρεθεί τελεσίδικα βαθμοί, η διοργανώτρια αρχή θα υποχρεωθεί να αποβάλλει την ΑΕΛΚ από το πρωτάθλημα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey