Τελεσίδικη αφαίρεση βαθμών για Δαύκο!

09/05/2017 - 17:07

Ήταν που ήταν σχεδόν... απίθανο να σώσει η ΑΕΛΚ την κατηγορία αγωνιστικά, ήρθε και η τελεσίδικη αφαίρεση 3 βαθμών για την οφειλή προς τον Κώστα Δαύκο, που έκανε αδύνατη την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η συγκομιδή των Καλλονιατών περιορίστηκε στους 16 πόντους, πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε, με τον Αχαρναϊκό ουσιαστικά στους 32 βαθμούς (αφού θα πάρει το ματς με τον Πανθρακικό στα χαρτιά) και τον Κισσαμικό στους 30 πόντους. Η αδυναμία πληρωμής του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΛΚ από τη διοίκηση του συλλόγου, μόλις για 4.200€, φέρνει την καλλονιάτικη ΠΑΕ προ της διάλυσης. Αναμένεται να ακολουθήσουν άμεσα ενεργοποιήσεις ποινών και για τις υποθέσεις των Μάρκοβιτς, Χογκ, Γιορέντε, Χιντασέλι, ενώ σίγουρα η λίστα όσων έχουν λαμβάνειν είναι μακρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 47/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΔΑΥΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα».

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey