Κανένας σεβασμός στο "Ελ Πάσο"

21/05/2017 - 18:53 Τελευταία τροποποίηση στις 22/05/2017 - 15:06

Η Καλλιθέα... ασέλγησε πάνω στην ΑΕΛΚ, που όσο και να προσπάθησε, δεν κατάφερε να αποφύγει μια ακόμα βαριά εκτός έδρας ήττα. Στο "Ελ Πάσο" οι γηπεδούχοι έκαναν το πιο παραγωγικό τους ματς στο φετινό πρωτάθλημα, φιλοδωρώντας την ομάδα της Καλλονής με τέσσερα γκολ (4-1).

Μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπέλης εκτέλεσε φάουλ στην καρδιά της περιοχής του Μανιάτη και ο Πάτας με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Η Καλλιθέα συνέχισε να πιέζει και στο 23' ο Κρεββατάς δεν πρόλαβε, έπειτα από σέντρα του Σταμόπουλου, να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Γκίνη στη συνέχεια σούταρε ψηλά άουτ. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου για το δεύτερο γκολ, αλλά αρχικά του σουτ του Σταματάκου (40') απέκρουσε σε κόρνερ ο Μανιάτης, ενώ αμέσως μετά η κεφαλιά του Ντιακιτέ (42') πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στην επανάληψη, η Καλλιθέα μπήκε φουριόζα και είχε δοκάρι στο 47' σε σουτ του Κρεββατά μέσα από την περιοχή. Στο επόμενο λεπτό έγινε το 2-0, όταν ο Σταμόπουλος βγήκε μόνος στην πλάτη της άμυνας και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας της ΑΕΛΚ. Οι παίκτες του Γαβαλά παρέδωσαν... πνεύμα και στο 51' ήρθε το τρίτο γκολ για την Καλλιθέα, όταν ο Σταματάκος με ωραίο σουτ νίκησε τον Μανιάτη για το 3-0. Ο ρυθμός έπεσε για ένα 25λεπτο περίπου, ωστόσο το ματς επεφύλασσε κι άλλα γκολ. Η Καλλιθέα έφτασε στο 4-0 στο 73' με κεφαλιά του Κρεββατά, έπειτα από σέντρα του Ντιαγκιτέ, ενώ η ΑΕΛΚ μείωσε σε 4-1 με τον Κυριάκο Ευαγγελιδάκη στο 85ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος κάποιες κόντρες στη μικρή περιοχή.

Η Καλλιθέα, θα νόμιζε κανείς με τον τρόπο που αγωνίστηκε, πως μετατράπηκε ξαφνικά σε πρωταγωνίστρια ομάδα της Football League, όμως στην ουσία η ΑΕΛΚ ήταν εκείνη που έχει παραδώσει τα όπλα εδώ και εβδομάδες, περιμένοντας ενδεχομένως το επόμενο ματς με τον Παναιγιάλειο που θα ολοκληρώσει πρόωρα τη σεζόν, με το χειρότερο τρόπο.

Συνθέσεις:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Πάτας, Λεβέντης (65' Μάκο), Σταμόπουλος (63' Τουρούκης), Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Καντέ (56' Κατσικογιάννης), Σταματάκος, Γκίνη, Κρεββατάς, Μπέλης

ΑΕΛΚ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Λίταινας, Τζελίδης, Σισέ (54' Δικαιόπουλος), Γιούκαρης, Μέξης (52' Ναούμ), Σάββα, Ρεπετσάς, Λαμπράκης (65' Γιώργου)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey