Μετράει... μέρες!

23/05/2017 - 17:31 Τελευταία τροποποίηση στις 23/05/2017 - 17:45

Η Football League είναι έτοιμη να αποβάλλει την ΠΑΕ ΑΕΛΚ από το πρωτάθλημα, λόγω των οφειλών προς τον Κώστα Δαύκο, αλλά και τον Αλέξανδρο Χιντασέλι.

Με βάση τον κανονισμό, στα τρία ματς που θα οριστούν έπειτα από τελεσίδικη απόφαση για αφαίρεση βαθμών, η διοργανώτρια αρχή είναι αναγκασμένη να προβεί σε αποβολή. Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ δεν φαίνεται να σκοπεύει να τακτοποιήσει τις οικονομικές της εκκρεμότητες και έτσι ακόμα και το επόμενο εντός έδρας ματς κόντρα στον Παναιγιάλειο, την προσεχή Κυριακή, βρίσκεται στον αέρα.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες που αναφέρουν ότι ήδη οι ποδοσφαιριστές που δεν κατάγονται από τη Λέσβο έχουν ενημερωθεί από τους διοικούντες να μαζέψουν τα πράγματά τους και να αποχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, προετοιμάζεται να πάει... στην ευχή της Παναγίας, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και ο πρόεδρός της, Νίκος Μιχαλάκης. Το μεγάλο αυτό... μπαμ, εκτός από αντίκτυπο στο ήδη πληγωμένο προφίλ της, θα έχει επίπτωση και στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, εφόσον κατέβει να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική. Κι αυτό γιατί με βάση τον κανονισμό αναμένεται να τιμωρηθεί με -6 βαθμούς, αλλά και χρηματικό πρόστιμο 100.000€, που βαραίνει τον μεγαλομέτοχο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey