Κόκκινη κάρτα και... αντίο!

24/05/2017 - 14:02

Η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ να προβεί σε στάση πληρωμών είχε τις αναμενόμενες συνέπειες, αφού η διοργανώτρια αρχή προχώρησε σε νέα αφαίρεση βαθμών για τις οφειλές προς τον Κώστα Δαύκο και δρομολογείται πλέον η αποβολή της ομάδας από τη Football League.

Αυτή είναι μία ακόμα τελεσίδικη αφαίρεση βαθμών για τους Καλλονιάτες, που δεν θα αγωνιστούν την Κυριακή με τον Παναιγιάλειο, ο οποίος ακύρωσε ήδη το ταξίδι του για τη Λέσβο. Η Football League έστειλε έγγραφο στις ΠΑΕ του πρωταθλήματος, ενημερώνοντάς τες ότι: «αποφάσισε διά της περιφοράς να κάνει δεκτή την εισήγηση του αγωνιστικού τμήματος και προβαίνει στην αποβολή της ΠΑΕ Καλλονή από το πρωτάθλημα, καθώς επίσης και της ομάδας Νέων...».

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 47/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΔΑΥΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ αφαιρούνται εκ νέου τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα».

Έτσι, τελειώνει άδοξα το ταξίδι της ΑΕΛΚ στις επαγγελματικές κατηγορίες, με τρόπο που δεν ταιριάζει βέβαια στα όσα πέτυχε ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Ευθύνες για τη συγκεκριμένη εξέλιξη υπάρχουν πολλές, αλλά βαραίνουν εξ' ολοκλήρου τη διοίκηση της ΠΑΕ, που ενήργησε με περίσσια αλαζονεία την τελευταία επταετία, αποκόβοντας την ομάδα από τις ρίζες της και ανακαλύπτοντας συνεχώς... εχθρούς, σε έναν κατά φαντασία πόλεμο. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey