Επιστολή Χάρη Καλλία

09/06/2017 - 12:56

Αγαπητοί φίλοι θα μου επιτρέψετε να μοιραστώ μαζί σας τα συναισθήματά που κυριαρχούν μέσα μου από τις τελευταίες εκλογές της ΕΠΣ Λέσβου.

Μετά απο 24 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου,πήρα την απόφαση να αποσυρθώ θεωρώντας ότι έκλεισε ο κύκλος της ενασχόλησης μου με το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δίνοντας τη δυνατότητα να έρθουν κοντά στην Ένωση νέοι άθρωποι με νέες ιδέες.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους παράγοντες των Σωματείων μας Λέσβου και Λήμνου που με πενιχρά οικονομικά και εις βάρος της προσωπικής τους διασκέδασης και της οικογένειάς τους, συνεχίζουν να υπηρετούν τα Σωματεία και τον τόπο τους. Να ξέρουν ότι η αγάπη και ο σεβασμός ήταν και είναι αμοιβαία. Τον πρόεδρο κ. Στ. Ψαρρόπουλο,όλα τα μέλη του ΔΣ που υπηρέτησαν την Ένωση μέχρι τώρα.τους Υπαλλήλους και Διαιτητές για τη συνεργασία που είχαμε.

Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω τη συμπάθεια από αυτούς που ίσως πίκρανα άθελά μου στη πορεία,αλλά να είναι σίγουροι ότι λειτούργησα πάντα στα πλαίσια των θεσμών-κανονισμών και όχι για προσωπικό μου όφελος. Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ της Ένωσης και στους Διαιτητές καλές διαιτησίες.

Στους ποδοσφαιριστές εύχομαι να είναι γεροί, να μη λησμονούν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για να το χαίρονται ειδικά οι μικροί σε ηλικία να έχουν καλή πρόοδο και πορεία.Η ηθική αμοιβή για μας είναι η αναγνώρισή τους.

Σας ευχαριστώ και εύχομαι υγεία σε όλους σας και καλή δύναμη σε αυτό που υπηρετεί ο καθένας ξεχωριστά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey