Δελτίο Τύπου Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Λέσβου

07/08/2017 - 13:31 Τελευταία τροποποίηση στις 07/08/2017 - 13:35

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, συνεδρίαση του Δ.Σ του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Λέσβου , όπου συζητήθηκαν και πάρθηκαν ομόφωνες αποφάσεις - μεταξύ άλλων - και για τα παρακάτω θέματα :

α.    Η ετήσια τακτική Γ.Σ του συνδέσμου να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017, πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων των τοπικών πρωταθλημάτων (Αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματα Ε.Π.Σ.Λ 2017-2018 ) ή την Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη, για την πληρέστερη ενημέρωση των συναδέλφων - μελών του συνδέσμου επί των εξελίξεων και των δράσεων μας. Ο τόπος και η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί έγκαιρα στα τοπικά ΜΜΕ, με επόμενη ανακοίνωση. Στην εν λόγω Γ.Σ, θα πραγματοποιηθεί και ο Διοικητικός - Οικονομικός απολογισμός όπως προβλέπεται  στο καταστατικό μας .

β.    Ο Σύνδεσμος χαιρετίζει και επικροτεί την διοργάνωση της Σχολής προπονητών ποδοσφαίρου  UEFA C εκ της Ε.Π.Ο. με πολύ μεγάλη συμμετοχή εκ των υποψηφίων προπονητών στο νησί μας από 4 έως 13 Σεπτεμβρίου 2017,  και ευχαριστεί δημόσια την Ε.Π.Σ. Λέσβου και τον Πρόεδρο αυτής κ. Ψαρρόπουλο Σταύρο, για την προσπάθεια και την προθυμία της να ευοδωθεί ένα πάγιο αίτημα μας με αυτονόητη την σημασία του για την περαιτέρω εξέλιξη και πρόοδο του Λεσβιακού ποδοσφαίρου καθώς και για τους  συνάδελφους  προπονητές που θα παρακολουθήσουν και θα αποφοιτήσουν της σχολής αυτής.   

Εμείς θα συνδράμουμε όπως πράττουμε πάντα, στα πλαίσια της γενικότερης συνεργασίας μας με την Ε.Π.Σ.Λ. στο μέτρο των δυνατοτήτων μας , όπου ζητηθεί η βοήθειά μας εκ της Ε.Π.Σ. Λέσβου, στην διοργάνωση της σχολής προπονητών UEFA C, στην  Μυτιλήνη, δια των μελών μας , του Δ.Σ αρχικά και όποιων - εθελοντικά- εκ των υπολοίπων μελών του συνδέσμου μας , εκδηλώσει την προθυμία να βοηθήσει.

γ.  Ανακοινώνεται στα μέλη μας , ότι για την έκδοση των δελτίων πιστοποίησης προπονητών εκ της Ε.Π.Σ.Λ για τα αντίστοιχα  πρωταθλήματα της φετινής περιόδου 2017-2018, απαραιτήτως ως είθισται κάθε χρόνο -  μεταξύ άλλων δικαιολογητικών -  πρέπει να προσκομιστεί εκ των ενδιαφερομένων προπονητών  η σχετική βεβαίωση ιδιότητας μέλους -προπονητή η όποια εκδίδεται από τον Σύνδεσμο μας.

Γίνεται σαφές - για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων ή παρεξηγήσεων σχετικά με την χορήγηση αυτών των προαναγραφόμενων βεβαιώσεων εκ του Συνδέσμου μας -  ότι  απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση αυτών θα είναι η πλήρης  τακτοποίηση  από κάθε ενδιαφερόμενο μέλος - προπονητή, κάθε εκκρεμούς οικονομικής συνδρομής προς τον Σύνδεσμό μας, συμπεριλαμβανομένου και του τρέχοντος έτους 2017 .   

Οι καταληκτικές ημερομηνίες χορήγησης των σχετικών βεβαιώσεων  αποφασίστηκε επίσης ότι θα είναι :

  1. Για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του συνδέσμου, η 5η  Σεπτεμβρίου  2017.
  2. Για τους μέλλοντες συναδέλφους που θα αποφοιτήσουν από την επικείμενη σχολή UEFA C, που θα πραγματοποιηθεί ως αναφέρεται παραπάνω,  η 20η  Σεπτεμβρίου 2017 και αφού προηγηθεί η εγγραφή αυτών στον σύνδεσμο μας.

Αρμόδιοι για την περάτωση και χορήγηση των βεβαιώσεων αυτών  θα είναι ο Αθανάσιος Τσίγκας (Γραμματέας του Συνδέσμου με τηλέφωνο επικοινωνίας 6936566249) και ο Θεόδωρος Παπαδημητρίου (Ταμίας του Συνδέσμου με τηλέφωνο επικοινωνίας 6944344928).

Για περαιτέρω διευκρινήσεις ή πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον πρόεδρο του Συνδέσμου μας Γιάννη Βόικο (τηλέφωνο επικοινωνίας 6932848335).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey