Με 17 ομάδες ή τον Πανελευσινιακό!

10/08/2017 - 10:58

Μπορεί η ΕΠΟ χθες να απέστειλε επιστολή προςτις τέσσερις περσινές δευτεραθλήτριες της Γ΄Εθνικής, Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης, Χαλκίδα και Ιωνικό, διερευνώντας τις δυνατότητές τους για σύσταση ΠΑΕ και συμμετοχή στη Football League, ωστόσο δεν φαίνεται ο συνεταιρισμός της άλλοτε Β' Εθνικής να συμμερίζεται την ίδια άποψη.

Με έγγραφό της η Football League επισημαίνει προς την ΕΠΟ ότι θα πρέπει είτε το πρωτάθλημα της νέας σεζόν να διεξαχθεί με 17 ομάδες είτε να παραμείνει ο Πανελευσινιακός, εφόσον πρέπει να συμπληρωθεί ο αριθμός τους σε 18, όπως προβλέπεται.

Η πρόθεση της Ομοσπονδίας, βεβαια, είναι διαφορετική και περιμένει έως τις 17 Αυγούστου να της γνωστοποιήσουν οι δευτεραθλητές των τεσσάρων ομίλων εάν προτίθενται να καταθέσουν εγγυητική επιταγή ύψους 300.000€, όσων απαιτούνται δηλαδή για το μετοχικό κεφάλαιο σύστασης ΠΑΕ. Υπενθυμίζεται πως με βάση τα όσα προέρχονται από την ΕΠΟ, επειδή εκκρεμεί μόλις ένα προνομιούχο εισιτήριο για να συμπληρωθούν οι 18 ομάδες της Football League, όπως αναφέρει η προκήρυξη, εάν οι ομάδες που ενδιαφερθούν για την άνοδο είναι 3 ή 4, θα γίνει κλήρωση, εάν είναι δύο θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ και εάν είναι μόνο μία θα προβιβαστεί απευθείας.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey