Πτώση της δημοτικότητας του "Κόπερφιλντ"

28/01/2011 - 10:53 Τελευταία τροποποίηση στις 28/01/2011 - 12:28

Διεξάγοντας τη δημοσκόπηση (από 20/1 έως 27/1) από την πρώτη ημέρα δηλαδή που ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, η συνεργασία με το Σωτήρη Αντωνίου, με το ερώτημα αν είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα η επιστροφή του, το αποτέλεσμα αυτής, αναμφίβολα αναδεικνύει προβληματισμό.

Το 65% των αναγνωστών μας που ψήφισαν στη δημοσκόπηση, απεφάνθη πως δεν ήταν η ενδεδειγμένη λύση (στην παρούσα τουλάχιστον φάση) η επιστροφή του Αντωνίου, ενώ ένα ποσοστό της τάξης του 34%, έδειξε πως εμπιστεύεται ακόμη με κλειστά μάτια τις ικανότητες του «Κόπερφιλντ».

Επί της ουσίας βέβαια, από τη δημοσκόπηση αυτή, δεν αποδεικνύεται πως ο Αντωνίου ξαφνικά δε θεωρείται καλός προπονητής. Γιατί είναι και καλός και στην ΑΕΛΚ είχε πολύ επιτυχημένη σταδιοδρομία και ενδεχομένως να έχει ακόμη καλύτερη στη συνέχεια. Αλλά αποδεικνύεται σίγουρα πως ο κόσμος θα ήθελε μία λύση στον πάγκο, που να μην πρόσθετε νέες αφορμές για εσωστρέφεια στην ομάδα, με το μεγάλο ποσοστό εκείνων που ψήφισαν «ΟΧΙ» να υποδηλώνουν την πτώση της δημοτικότητας του «Κόπερφιλντ».
Στο χέρι βέβαια του Λαρισαίου τεχνικού, είναι να αλλάξει αυτό το κλίμα με το έργο του στη συνέχεια…Και έχει τη δυνατότητα. Γιατί στο ποδόσφαιρο τελικά κρίνεσαι από τα αποτελέσματα.

Η ερώτηση της δημοσκόπησης ήταν:

Πιστεύετε πως η επιστροφή του Αντωνίου στον πάγκο της ΑΕΛΚ, ήταν η καλύτερη λύση;

ΟΧΙ: 225 (65.4%)

ΝΑΙ: 119 (34.6%)

Σύνολο ψήφων: 344

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey