Πρεμιέρα στη φυσική της έδρα με Ζάκυνθο!

07/09/2010 - 15:59 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2010 - 10:42

Στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής θα διεξαχθεί -όπως όλα δείχνουν- ο αγώνας της ΑΕΛΚ κόντρα στη Ζάκυνθο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, την Κυριακή. Οι άνθρωποι της ομάδας του Λεκανοπεδίου κατέληξαν σε αυτήν την απόφαση, ώστε να μπει μια ώρα αρχύτερα η ομάδα στο γήπεδό της και να έχει την υποστήριξη των φιλάθλων της περιοχής.

Θυμίζουμε, ότι ο χλοοτάπητας του Σταδίου "Κώστας Κεντέρης" είχε υποστεί ζημιά το καλοκαίρι και τοποθετήθηκαν δύο φορές νέα τμήματα χόρτου, στα σημεία όπου είχε καεί. Μένει να δούμε αν η ζημιά αποκαταστάθηκε στο 100%, με την ελπίδα ότι ο χλοοτάπητας θα αντέξει τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Καλλονιατών στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Η ΑΕΛΚ, που πραγματοποίησε μικρό μέρος των προπονήσεών στη διάρκεια της προετοιμασίας της στη Μυτιλήνη και αγωνίστηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον Αετό Σκύδρας στον "Ταρλά", αναζητά μια καλύτερη τύχη στο Λεκανοπέδιο, γεγονός που είχε σχολιάσει στις δηλώσεις του και ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Κασάπης. 

Karekos728x90
Elia-thalassa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey