Σήμερα η Γεν. Συνέλευση των μετόχων

08/09/2010 - 09:48 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2010 - 10:42

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων, κατά την οποία θα ψηφισθεί το 11μελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ (19:00) στο Λεκανοπέδιο της Καλλονής, παρουσία μάλιστα του νομικού συμβούλου της ομάδας κ. Αργύρη Λίβα. Στη σημερινή διαδικασία θα εκλεγούν ουσιαστικά μόνο τα μέλη του νέου διοικητικού σχήματος και θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες νέα συνεδρίαση, ώστε να συγκληθεί το ΔΣ σε σώμα.

Πληροφορίες του “SportLesvos” αναφέρουν πως, παρά το γεγονός, ότι ο Ταξιάρχης Βέρρος είχε αρνηθεί τη θέση του Προέδρου σε δηλώσεις του πριν από καιρό, θεωρείται ξανά το απόλυτο φαβορί για να καθίσει στον προεδρικό θώκο. Οι αντιστάσεις του Ταξιάρχη Βέρρου φαίνεται πως έχουν καμφθεί, αφού το νέο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να πλαισιωθεί από ανθρώπους εμπιστοσύνης, με όρεξη για προσφορά στα κοινά της ομάδας, που εκπροσωπεί όχι μόνο την περιοχή, αλλά ολόκληρο το νησί στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, εάν επαληθευτούν τα σενάρια που θέλουν Πρόεδρο τον Βέρρο, τότε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου θα αναλάβει πιθανότατα ο Αντώνης Γώγος. Για τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου προορίζεται ο μεγαλομέτοχος Νίκος Μιχαλάκης, ενώ για τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου ο Κώστας Παπαδόπουλος. Σημαντικά είναι επίσης και τα υπόλοιπα πρόσωπα, που θα πλαισιώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο, με τους Σελάχα, Τσακιρέλλη, Χαλκοδαίμων να προβάλλουν ως υποψήφια μέλη.

Karekos728x90
Elia-thalassa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey