Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στα Λουτρά

Ολοκληρώνεται την Κυριακή (25/9) το πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας "Lesvos Ride Grand Prix 2016", στο χωριό των Λουτρών, εκεί όπου θα παιχτεί η τελευταία πράξη της συναρπαστικής και ανατρεπτικής φετινής διοργάνωσης.
 
Το κλίμα; Ανάλογο ενός urban MTB αγώνα, χώμα και πλακόστρωτο, ποτάμι και καφενείο, μονοπάτια και σοκάκια, μα πάνω απ' όλα ζεστοί άνθρωποι, χαρούμενοι που το "ποδήλατο" επισκέπτεται το χωριό τους... Η διαδρομή, χαραγμένη φέτος με αντίθετη φορά από πέρυσι, με περισσότερα χιλιόμετρα, προσφέρει επαφή με το χωριό, αρκετά κατηφορικό τεχνικό τμήμα, πολύ χώμα, πέτρες, αλλά και πανέμορφα περάσματα από πολύ στενά δρομάκια ανάμεσα σε σπίτια με αυλές πνιγμένες στα λουλούδια, απότομα τσιμέντα με μεγάλες κλίσεις και σκαλοπατάκια. Και κλασικά, τα καφενεδάκια όπως πάντα γεμάτα με κόσμο, έτοιμο να ενθαρρύνει με το χειροκρότημα του τους ποδηλάτες σε κάθε τους πέρασμα. 

Στη μάχη της πρωτιάς, ελάχιστοι βαθμοί χωρίζουν τους διεκδικητές του πρωταθλήματος στην κατηγορία ανδρών και βετεράνων. Γεγονός, που θα κάνει τους αγωνιζόμενους να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, αφού σε αυτόν τον αγώνα κρίνεται ο τίτλος, προσφέροντας στους θεατές το απόλυτο θέαμα. Σε αυτή την τελευταία ευκαιρία, όλοι θα προσπαθήσουν να αναρριχηθούν μία ή και περισσότερες θέσεις στην τελική κατάταξη. Στη κατηγορία των βετεράνων μάλιστα, υπάρχουν μαθηματικά τέσσερις διεκδικητές.

Sxoli_Odigon_Kanlis_Lampros728x90px