Πανελλαδική ποδηλατοπορεία 2022

Την Κυριακή στις 6:00 το απόγευμα ξεκινάει η μεγαλύτερη ποδηλατοπορεία που έχει γίνει ποτέ στη Λέσβο από την Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία του 2022.

Λίγο πριν τις 6.00 το απόγευμα, στην Πλατεία Σαπφούς, θα βρίσκεται η Ντέπυ Χατζηκαμπάνη, που θα συντροφέψει την έναρξη της ποδηλατοπορείας με τις μουσικές της μέχρι την ολοκλήρωση της.

Η πορεία θα χωρίζεται σε τρεις επί μέρους βόλτες. Μια για πολύ μικρά παιδιά, μια για όλους και μια τελευταία πιο μεγάλη. Όλες θα ξεκινήσουν από την πλατεία Σαπφούς

- 1η μικρή βόλτα: από Πλατεία Σαπφούς μέχρι Φυκιότρυπα και πίσω.

- 2η μεσαία βόλτα: από Πλατεία Χίου, Μητρόπολη, Άγιο Ευδόκιμο, Παιδική Χαρά, Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης (ΙΚΑ), Ποδηλατόδρομο, κάτω κάστρο, Άγαλμα Ελευθερίας, Πλατεία Σαπφούς.

-3η μεγάλη βόλτα: Προκυμαία, Καβέτσου, γήπεδο, Χρυσομαλλούσα, επιστροφή Πλατεία.

Τα μικρά παιδάκια που δεν θα συνεχίσουν μετά την πρώτη μικρή βόλτα, θα μπορούν να μείνουν στην Πλατεία όπου θα γίνουν μαθήματα - παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής και ασφάλειας από εκπαιδευτές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Για τους μικρούς μας φίλους που θα συμμετέχουν στα μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής θα υπάρχει νερό και σνακ προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης.

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.