Απαράλλακτη η κορυφή!

28/11/2010 - 22:08

Με όμορφα σε εξέλιξη ματς και πολλά γκολ συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, με τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής. Ο Όλυμπος Αγιάσου παρέμεινε στην κορυφή μετά τη νίκη του επί του Βύρωνα Μόριας. Νικηφόρα συνέχισαν Διαγόρας Αγ. Παρασκευής και Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας, ενώ στο ντέρμπι της ημέρας, η ΑΕΜ επιβλήθηκε της Αναγέννησης Γέρας. Αίσθηση προκάλεσε η επικράτηση της Δόξας Πλαγιάς επί του Αστέρα Νίκης, όπως και η εκτός έδρας νίκη του Αιγέα Πλωμαρίου μέσα στη Σκάλα Καλλονής, επί της Προοδευτικής.

Όλυμπος Αγιάσου-Βύρων Μόριας 3-2

Τη νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε ο Όλυμπος Αγιάσου επί του αξιόμαχου Βύρωνα Μόριας. Στο ημίχρονο προηγήθηκε με γκολ του Σκαρακάκη η ομάδα του Θόδωρου Παπαλόπουλου, που στη συνέχεια σκόραρε ακόμα δύο τέρματα ξανά με τον Σκαρακάκη και τον Λαλά. Για την ομάδα της Μόριας, σκόρερ χρίσθηκαν οι Κουκούλης και Κοκκινέλλης.

Δόξα Πλαγιάς-Αστέρας Νίκης 3-1

Η ομάδα της Πλαγιάς επιβλήθηκε στο Πλωμάρι του Αστέρα Νίκης, παρά το ότι ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λ. Γεραγωτέλλη. Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Καβαρνός, Γ. Καραμπάσης και Τσαραμίρσης, ενώ για την ομάδα του Θόδωρου Γιακαλή το γκολ πέτυχε ο Μπαράκης.

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αετός Λουτρών 4-2

Άνετη επικράτηση για τον Διαγόρα με 4-2 επί του Αετού Λουτρών, σε ένα ματς που η ανωτερότητα των παικτών του Νίκου Μάττα ήταν εμφανής. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο νεοαποκτηθείς Γιαλελής (που πέρυσι αγωνιζόταν στο Περιφερειακό με το Πέραμα), ο Γκιάτα και ο Παναγιώτης Δελόλμας (2). Για την ομάδα του Κόκκινου, τα γκολ πέτυχαν οι Ακ. Μαρμαλέκας και Στρ. Κόκκινος.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Αιγέας Πλωμαρίου 0-2

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Αιγέας Πλωμαρίου πήρε πανάξια νίκη μέσα στη Σκάλα Καλλονής επί της τοπικής Προοδευτικής. Σκόρερ χρίσθηκαν οι Γιαννίκος και Γ. Μαμάκος. Η Προοδευτική ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κέλπαλης, ενώ ο Αιγέας είχε και δοκάρι με τον Γιαννίκο.

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Θύελλα Πηγής 3-0

Εύκολα κύλησε το απόγευμα του Ατρομήτου στην Αγία Μαρίνα, απέναντι στη Θύελλα Πηγής. Οι παίκτες του Μυρογιάννη πήραν προβάδισμα από το ημίχρονο με 2-0, χάρη στα γκολ των  Μαλακού και Νησιώτη, ολοκληρώνοντας το θρίαμβο με γκολ του Κυριάκου Κουνιαρέλλη. Η Θύελλα αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καραγιάννη.

Φίλια-Αρίων Μήθυμνας 1-1

Ισόπαλο με 1-1 τέλειωσε το ματς ανάμεσα στη Φίλια και τον Αρίωνα Μήθυμνας. Το σκορ διαμορφώθηκε στο Α' Ημίχρονο χάρη στο γκολ του Παναζή για τους γηπεδούχους και του Βατή για τους φιλοξενούμενους.

ΑΕΜ-Αναγέννηση Γέρας 4-2

Στο μεγάλο ματς της ημέρας, η ΑΕΜ πήρε μεγάλη νίκη επί της Αναγέννησης Γέρας με σκορ 4-2. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2, χάρη στα γκολ των Ανδριάνη και Σεραφίγκου για την ομάδα του Κουτρομπίλα και των Βλάμου, Φωκιανού για την ομάδα του Γαβαλά. Στην επανάληψη, η ΑΕΜ έφτασε στη νίκη με σκόρερ τους Ανδριάνη και Ξωχέλλη (αυτογκόλ). Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ανδριάνη.

10η Αγωνιστική
Δόξα-Αστέρας Νίκης 3-1
Διαγόρας-Αετός 3-2
Ατρόμητος-Θύελλα 3-0
Προοδευτική-Αιγέας 0-2
Όλυμπος-Βύρων 3-2
ΑΕΜ-Αναγέννηση Γέρας 4-2

Βαθμολογία

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey