Ατρόμητος-Όλυμπος για την κορυφή!

10/12/2010 - 23:57 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2010 - 00:02

Μπορεί η μεγάλη δοκιμασία της ΑΕΛΚ στην Επανωμή και ο σημαντικός αγώνας του Αιολικού με τον Ηλυσιακό να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των φιλάθλων του ποδοσφαίρου για το Σαββατοκύριακο που μπαίνουμε, όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το μεγάλο ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας και Ολύμπου Αγιάσου.


Δύο διαχρονικά δυνατές ομάδες μας στα τοπικά πρωταθλήματα, που φέτος έχουν βλέψεις για επιστροφή τους στους τίτλους πρώτιστα και ενδεχομένως και στα μεγάλα σαλόνια του Περιφερειακού, συγκρούονται διεκδικώντας στα πλαίσια της 12ης  αγωνιστικής την πρώτη θέση του πρωταθλήματος και το αποτέλεσμα της μεταξύ τους αναμέτρησης, αναμφίβολα θα κρίνει πολλά… Η διασταύρωσή τους στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας είναι κάτι σαν πρόωρος τελικός, δεδομένου πως και οι δύο δείχνουν αρκετά δυνατοί για να λυγίσουν από τους υπόλοιπους του πρωταθλήματος.


Το καλοκαίρι μετά το πρώτο μεταξύ τους αντάμωμα, λίγοι θα πίστευαν πως οι δυο αντίπαλοι θα ήταν μετά από 12 αγώνες, οι δυο τους στην κορυφή. Πόσο μάλλον πως ο Όλυμπος θα ήταν πρώτος πάνω από τον Ατρόμητο… Κι αυτό γιατί το αποτέλεσμα του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσά τους, στη Θερμή, είχε λήξει με το εκκωφαντικό 7-1 του Ατρομήτου… Από τότε όμως κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι… Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος έδεσε στο διάστημα που ακολούθησε το σύνολό του, διαχειρίστηκε χάρις και στην στήριξη του κ. Μαριγλή πολύ καλά τις όποιες εντυπώσεις και την αμφισβήτηση που προκάλεσε ο ταπεινωτικός αποκλεισμός στο Κύπελλο και ξέχασε τη γεύση της ήττας. Τόλης Λαλάς και Στέλιος Χωματάς με καθοριστικά γκολ, έβαλαν σε τροχιά κορυφής την ομάδα τους και στο μεγάλο ντέρμπι σήμερα, η απόδοσή τους θα κρίνει πολλά.


Ο Ατρόμητος από το καλοκαίρι κέρδιζε τις εντυπώσεις. Το 7-1 επί του σημερινού του αντιπάλου στο Κύπελλο, αλλά και τα υπόλοιπα εντυπωσιακά σκορ στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, έδιναν την εντύπωση πως ήταν μία κλάση πάνω από τους υπολοίπους. Η γερή σφαλιάρα από τη Γέρα ωστόσο στην Αγία Μαρίνα, αλλά και η προσγείωση στην Αγία Παρασκευή (1-1) έδειξε πως είναι τουλάχιστον… γήινος, αλλά σίγουρα εξαιρετικός. Ο Μυρογιάννης ποντάρει σίγουρα πολλά επάνω στον Κ. Κουνιαρέλλη αλλά και στην καλή μέρα των Μαλακού και Κούτσα.


Ενδιαφέρον έχει η παρουσία του Τζιθριώτη ως αντιπάλου πια του Ολύμπου, με τη φανέλα του Ατρομήτου, καθώς και η πάντα ενδιαφέρουσα επιστροφή του Θοδωρή Παπαλόπουλου στην Αγία Μαρίνα, που σαν αντίπαλος πάντως του Ατρομήτου δεν έχει τις καλύτερες εμπειρίες. Η συνέχεια επί… χόρτου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey