Μαλακός... ο δικός μας "Βάλνερ"!

11/12/2010 - 22:20 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2010 - 22:39

Ο Ατρόμητος έκανε υγιεινό περίπατο το απόγευμα στην Αγία Μαρίνα απέναντι στον Όλυμπο, που κράτησε αντίσταση μόνο για 50 περίπου λεπτά και μετά παραδόθηκε στις ορέξεις των γηπεδούχων που επιβλήθηκαν με 5-0. Όμως η παράτυπη συμμετοχή του Γιώργου Μαλακού στον αγώνα, φαίνεται πως κοστίζει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το μηδενισμό του Ατρομήτου και την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Ολύμπου Αγιάσου.

Ο Γιώργος Μαλακός, είχε δηλωθεί από τον προπονητή του Στρατή Μυρογιάννη στο διαιτητή Βουρανή για την αρχική 11άδα, όμως δεν ήρθε εγκαίρως στο γήπεδο και στη θέση του μπήκε χωρίς να δηλωθεί, ούτε να γίνει αλλαγή, άλλος παίκτης.

Ο Όλυμπος μετά το κλείσιμο του φύλλου αγώνα και διαπιστώνοντας πως όντως ο Μαλακός ήταν δηλωμένος κανονικά στην 11άδα, παρά το ότι μπήκε αλλαγή στο 69΄, προανήγγειλε πως θα κάνει ένσταση και μέσα στο επόμενο 48ωρο καλείται να την καταθέσει στην ΕΠΣΛ.

Και τα δεδικασμένα σε αυτές τις περιπτώσεις δείχνουν πως ο Ατρόμητος όχι μόνο θα χάσει το παιχνίδι με 0-2, αλλά θα υποστεί και μηδενισμό (-1), κάτι που σημαίνει πως ο χαμένος του ντέρμπι, θα φύγει μπροστά στη βαθμολογία με +7!

Το ντέρμπι στο παγωμένο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, είχε πολύ ένταση από τα πρώτα λεπτά του και προϊδέαζε τον κόσμο για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και σε ουκ ολίγες «κοκορομαχίες» με αποκορύφωμα την ένταση ανάμεσα σε Κ. Κουνιαρέλλη και Αφαλωνιάτη.

Ενδεικτικό της ατμόσφαιρας στο ντέρμπι, είναι το γεγονός πως το παιχνίδι λίγο έλειψε να διακοπεί από το διαιτητή αφού προς στιγμήν τα πράγματα φάνηκαν ικανά να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Στην ανάπαυλα μάλιστα, οι άνθρωποι της Αγιάσου, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Βουρανή για μία περίπτωση πέναλτι συμπληρώνοντας έτσι ένα 45λεπτο «φωτιά»!

Υπήρχε και αγώνας!
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος κατάφερε να επιβάλει τον αγωνιστικό ρυθμό του και να βρει πρώτος το δρόμο προς τα δίχτυα, παίρνοντας έτσι και το πάνω χέρι στο ντέρμπι. Ο Κ. Κουνιαρέλλης έδωσε τη λύση, ανοίγοντας στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους το σκορ. Με ανεβασμένη ψυχολογία, ο Ατρόμητος πίεσε ασφυκτικά τον Όλυμπο και στο 64΄ έκανε το 2-0 με τον Κούτσα. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 λίγο αργότερα για να έρθει λίγο πριν το 80΄ ο Μαλακός για να κάνει το 4-0 σε ένα 20λεπτο που ο Ατρόμητος κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Χριστοδούλου για να ολοκληρώσει το θρίαμβο που δεν έμελλε τελικά να πανηγυριστεί…

Το SportLesvos.Gr θα σας ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξη των πραγμάτων σε ότι αφορά τα παραλειπόμενα του ντέρμπι καθώς το ρεπορτάζ και λόγω ένστασης… τρέχει! 

Elia-thalassa
Elia-thalassa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey