Κατατίθεται η ένσταση του Ολύμπου

13/12/2010 - 11:18

Αυτή την ώρα, λίγο μετά τις 11, εκπρόσωποι της διοίκησης του Ολύμπου Αγιάσου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Μαριγλή, πέρασαν το κατώφλι της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, με σκοπό να καταθέσουν ένσταση κατά του κύρους του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, λόγω αντικανονικής συμμετοχής του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μαλακού.

Θυμίζουμε ότι ο Μαλακός είχε δηλωθεί ως βασικός στο Φύλλο Αγώνα, όμως τελικά έμεινε στον πάγκο και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο Β' Ημίχρονο. Ο Ατρόμητος κέρδισε το ματς με το εμφατικό 5-0, όμως από τη στιγμή που ο Όλυμπος αποφάσισε να καταθέσει ένσταση, θεωρείται βέβαιο ότι το ματς κατακυρώνεται υπέρ του Ολύμπου με σκορ 0-3, με τον Ατρόμητο να απειλείται ακόμα και με αφαίρεση ενός βαθμού, ίσως και χρηματικού προστίμου.

Ο Γενικός Αρχηγός του Ολύμπου Αγιάσου Προκόπη Τσαμπλάκου, σε δηλώσεις του για την απόφαση της διοίκησης να καταθέσει τελικά την ένσταση, τόνισε: "Ως διοικητικό συμβούλιο είμαστε της άποψης ότι τα ματς πρέπει να κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Όμως, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην Αγία Μαρίνα το Σάββατο, ήταν τέτοια η πίεση των φιλάθλων μας ώστε να κατατεθεί η ένσταση, που δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό..."

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey