Αλλοίωση ελέω Δουκάκη καταγγέλλει ο Αίγειρος!

«Πυρ και μανία» είναι στον Αίγειρο μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Ατρόμητο (1-0) και το πώς αυτή ήρθε, θεωρώντας πως η διαιτησία του Μάκη Δουκάκη «αλλοίωσε το αποτέλεσμα». Η ομάδα των Μυστεγνών διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε στο πρώτο ημίχρονο, με το σκορ στο 0-0. Ωστόσο, η ανακοίνωση εμπλέκει στο... παρασκήνιο και την ομάδα της Ανεμώτιας, για την οποία αναφέρεται σκωπτικά ότι έχει κερδίσει αρκετά πέναλτι φέτος, ικανά για να βγάλει μέχρι και πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα...

Αναλυτικά:

«Σήμερα στο πιο κομβικό ματς της αγωνιστικής, όπου κρίνονταν πάρα πολλά, πρωτίστως όμως η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ της 4ης και 5ης ομαδας που θα μπει στα μπαράζ. Έγινε ξεκάθαρη ΑΛΛΟΙΩΣΗ αποτελέσματος, από τον ΜΗ καταλογισμό ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και άλλων αποφάσεων του διαιτητή κ. Δουκάκη.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Δουκάκης βρέθηκε σε ΚΑΚΗ ποδοσφαιρική ημέρα. Ζητάμε να δουν ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι το ΒΙΝΤΕΟ του αγώνα και ειδικά την περίπτωση του πέναλτυ, αν και θα έπρεπε να το διδάσκουν κάθε Δευτέρα στο μάθημα διαιτησίας.

Αναρωτιόμαστε ΠΟΣΑ πέναλτυ έχουν δοθεί φέτος στη συγκεκριμένη ομάδα και αν φτάνουν για να βγάλει πρώτο σκόρερ;

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!»

Electronet_Prodromou_728x90px