Playouts ναι, Playoffs όχι!

12/04/2018 - 12:59 Τελευταία τροποποίηση στις 12/04/2018 - 13:12

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του ΑΟ Πολιχνίτου, πέφτοντας ξανά... θύμα της πολύωρης διαδικασίας για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που ολοκληρώθηκε στις 2 τα ξημερώματα.

Ο τακτικός δικαστής κ. Δημήτρης Σκουτέρης, εξαντλώντας όλα τα χρονικά αποθέματα των παρευρισκομένων, αναλώθηκε στην πολύκροτη υπόθεση της Τούμπας με την είσοδο του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και ως εκ τούτου δεν... περίσσεψε ούτε λεπτό για την υπόθεση που αφήνει σε εκκρεμότητα τους αγώνες κατάταξης στην ΕΠΣ Λέσβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «SL», η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεσμεύτηκε να εκδικάσει την υπόθεση του ΑΟ Πολιχνίτου την ερχόμενη εβδομάδα, βγάζοντας απόφαση το απόγευμα της Τρίτης (17/4) ή το αργότερο την Τετάρτη (18/4). Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης είναι να πάει χρονικά πίσω, κατά μία εβδομάδα, η έναρξη των Playoffs αφού από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων θα κριθεί η συμμετοχή στη διαδικασία είτε του Ατρόμητου Ανεμώτιας είτε του Αετού Λουτρών.

Ωστόσο, η ΕΠΣ Λέσβου θα ξεκινήσει κανονικά τα Playouts το σαββατοκύριακο, για τα οποία δεν επηρεάζεται η τετράδα των ομάδων που θα λάβουν μέρος, με μοναδική εκκρεμότητα τους βαθμούς του ΑΟ Πολιχνίτου, αφού αν δικαιωθεί θα ξεκινήσει με +3.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey