Ξεκίνημα με νέο ενδιαφέρον στα Playouts

14/04/2018 - 19:25 Τελευταία τροποποίηση στις 14/04/2018 - 20:01

Τα Playouts της Α' ΕΠΣ Λέσβου, που θα κρίνουν τη δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τον Αχιλλέα Πέτρας στη Β' Κατηγορία, ξεκίνησαν και με το «καλησπέρα» υπήρξε νέο ενδιαφέρον στη διαδικασία.

Ο Οδυσσέας Ελύτης κέρδισε τον Κεραυνό Αφάλωνα (4-2), κάνοντας το πρώτο μεγάλο βήμα μέχρι τα επόμενα για την αποφυγή της τελευταίας θέσης στην ειδική βαθμολογία, βάζοντας δύσκολα στον αντίπαλό του. Στο έτερο ματς της ημέρας, ο ΑΟ Πολιχνίτου επιβλήθηκε στο Κάτω Τρίτους με 1-3 του Αλκιβιάδη. 

Οδυσσέας Ελύτης-Κεραυνός Αφάλωνα 4-2 (0-1)

Μπορεί ο Κεραυνός να προηγήθηκε με 0-1 χάρη στο γκολ του Γιακαλή στο 23ο λεπτό, αλλά ο Οδυσσέας Ελύτης κατάφερε να φέρει το ματς... τούμπα και να πάρει το τρίποντο, κάνοντας... άνω-κάτω τα Playouts από την πρεμιέρα. Ο Μελλισουργός ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ σε 1-1 στο δεύτερο ημίχρονο, για να έρθει ο Αναιρούσης με σουτ να γράψει το 2-1 υπέρ του Οδυσσέα Ελύτη. Οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι και με τον Πολύζο έφτασαν στο 3-1 (77'). Ωστόσο, η ομάδα του Αφάλωνα μείωσε σε 3-2 με τον Βαρνά, αλλά ο Κιούρκος έγραψε το τελικό 4-2 λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Κιούρκο στην επανάληψη, με το σκορ στο 3-2.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-ΑΟ Πολιχνίτου 1-3

Παρότι παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις, ο ΑΟ Πολιχνίτου πήρε δίκαιη νίκη μέσα στο Κάτω Τρίτος επί του Αλκιβιάδη με σκορ 1-3. Χατ τρικ πέτυχε ο Γρηγόρης Ξινός με γκολ στο 15', στο 25' και στο 30', δίνοντας από πολύ νωρίς προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με τον Κουρκουμέλλη στο 43ο λεπτό. 

Playouts

1η Aγωνιστική (14/4)
Οδυσσέας Ελύτης - Κεραυνός Αφάλωνα 4-2
Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους - Πολιχνίτος 1-3

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των PLAYOUTS στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

Πρόγραμμα:

2η Aγωνιστική 
Κεραυνός Αφάλωνα - Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους
Πολιχνίτος - Οδυσσέας Ελύτης

3η Aγωνιστική 
Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους - Οδυσσέας Ελύτης
Κεραυνός Αφάλωνα - Πολιχνίτος

4η Aγωνιστική
Κεραυνός Αφάλωνα - Οδυσσέας Ελύτης
Πολιχνίτος - Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους

5η Aγωνιστική 
Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους - Κεραυνός Αφάλωνα
Οδυσσέας Ελύτης - Πολιχνίτος

6η Aγωνιστική 
Οδυσσέας Ελύτης - Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους
Πολιχνίτος - Κεραυνός Αφάλωνα 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey