×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

Διευκρινήσεις για τις ισοβαθμίες

19/04/2018 - 08:49 Τελευταία τροποποίηση στις 19/04/2018 - 12:44

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Λέσβου, διευκρινίζοντας τα κριτήρια ισοβαθμίας στα Playoffs και στα Playouts των πρωταθλημάτων της.

Όπως επισημαίνει, η βαθμολογία των ομάδων καθώς και η βαθμολογική κατάταξη γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 20 του ΚΑΠ. Σε αυτό προβλέπονται και όλα τα κριτήρια ισοβαθμίας  που ισχύουν σε όλα τα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά πρωταθλήματα. 

Κατά σειρά εξετάζονται: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους ματς, 2)  Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς, 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς, 4) Καλύτερη άμυνα στα μεταξύ τους ματς (αστεία και αχρείαστη παράμετρος, αφού αν η διαφορά τερμάτων και η επίθεση των ομάδων που ισοβαθμούν είναι ίδια, τότε και η άμυνα θα είναι ίδια, 5) Συνολική διαφορά τερμάτων στο πρωτάθλημα, 6) Καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, 7) Καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Για τα κριτήρια 5, 6, και 7 ως πρωτάθλημα λογίζεται η ξεχωριστή διαδικασία των Playoffs και των Playouts, όχι η κανονική διάρκεια της διοργάνωσης. 

Αν πάραυτα μετά και από το 7ο κριτήριο του ΚΑΠ δεν προκύπτει νικητής, τότε  θα μετρήσει ο συνολικός συντελεστής των τερμάτων από το σύνολο των αγώνων (διαφορά υπέρ και κατά των τερμάτων στην κανονική διάρκεια) σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey