×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

Με το δεξί Αίγειρος και Ατρόμητος

21/04/2018 - 19:34 Τελευταία τροποποίηση στις 22/04/2018 - 19:35

Πρεμιέρα είχαμε στα πλέι οφ για τον τίτλο στην Α΄Κατηγορία με τον Αίγειρο να πετυχαίνει εκτός έδρας νίκη επί του Αιγέα (1-2) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ενώ στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Ατρόμητος μπήκε με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα επικρατώντας 2-0 του Ολύμπου.

Έτσι η ομάδα του Γιώργου Κουτρομπίλα από την πρώτη κιόλας αγωνιστική αποσπάστηκε επτά βαθμούς από τον Αιγέα, έξι από τον Ατρόμητο αλλά σε συνδυασμό και με την ήττα του Ολύμπου ξέφυγε στο +5 από την ομάδα της Αγιάσου και έχει ένα πλεονέκτημα εν όψει της συνέχειας.

Στα πλέι άουτ στο μοναδικό παιχνίδι που έγινε σήμερα ο Αλκιβιάδης πήρε μία πολύ σημαντική νίκη παραμονής κόντρα στον Κεραυνό, κερδίζοντας 2-0 με την ομάδα του Αφάλωνα να βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση.

Playoffs - 1η Αγωνιστική

Αιγέας Πλωμαρίου-Αίγειρος Μυστεγνών 1-2 (1-1)
«Ταρλάς»
Βουρανής, Καρμίρης, Ψύλλος
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Μία πολύ σημαντική εκτός έδρας επικράτηση πέτυχε ο Αίγειρος ο οποίος νίκησε τον Αιγέα 2-1 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες. O Aίγειρος προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπάρταλη από τα δεξιά ο Χατζηκλειδαράς πετάχτηκε ποιο ψηλά από όλους και με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γεωργιάδη. Ο Αιγέας όμως αντέδρασε άμεσα και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 7ο λεπτό με σκόρερ τον Άνταμ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ωραία σέντρα του Καραμπέτσου από αριστερά και με καρφωτή κεφαλιά πρόλαβε τον Κουμπά στην έξοδό του και έγραψε το 1-1. Στη συνέχεια το παιχνίδι περιορίστηκε στο χώρο του κέντρου, με τις φάσεις να είναι λιγοστές όπως αυτή του Άνταμ στο 31' με το σουτ του να περνάει δίπλα από τα δοκάρια, ενώ και στο 39' ο Γιάννης Βελούτσος καθυστέρησε να κάνει το σουτ με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στον Κουμπά να βγει και στην πτώση του παίκτη του Αιγέα οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους καταγράφηκε στο 44' και ήταν για τον Αίγειρο όμως το σουτ του Σπάρταλη μετά από συνεργασία με τον Χατζηκλειδαρά έφυγε άουτ χτυπώντας στο εξωτερικό δίχτυ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν διαφορετικά με το παιχνίδι να έχει αρκετές φάσεις και από τους δύο. Για τον Αιγέα απείλησαν οι Χρυσάφης στο 65', Άνταμ στο 73', ενώ από τον Αίγειρο αυτοί που έκαναν τις φάσεις ήταν οι Τριλιανός στο 59', Βουργουτζής στο 69' και Δασκάλου στο 80'. Πάντως η ποιο μεγάλη ευκαιρία από πλευράς Αιγέα καταγράφηκε στο 85' 'οταν ο Σαββέλης με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουμπά. Στο 87' ο Καβαλίκας από πλευράς Αιγείρου έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία αλλά το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή κόντραρε σε αμυντικούς της ομάδας του Πλωμαρίου. Όμως ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης που μάλιστα είχε μπει στο ματς ως αλλαγή κατάφερε να κάνει το 1-2 με σουτ ύστερα από ωραία σέντρα του Καφαλούκου. Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά με τους παίκτες του Αίγειρου να πανηγυρίζουν όλοι μαζί ένα κουβάρι αυτή τη σημαντική επικράτηση.  

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Όλυμπος Αγιάσου 2-0 (1-0)
Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Παντελαίων, Λυρής, Βλουτέλλης
Παρατηρητής: Σταθάκης

Στην Καλλονή ο Ατρόμητος κέρδισε 2-0 τον Όλυμπο σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η ομάδα της Ανεμώτιας άνοιξε το σκορ στο 30' με τον Μιχάλη Ελευθερίου, ενώ ο ίδιος στο 59' πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κλειδώνοντας το τρίποντο το οποίο βοηθάει πολύ εν όψει των επόμενων παιχνιδιών. Ο Όλυμπος δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα και έτσι περιορίστηκε περισσότερο στο να μην δώσει την ευκαιρία στον Ατρόμητο να βάλει και άλλα γκολ. Να σημειωθεί πως από την ομάδα της Ανεμώτιας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μουτσογιάννης.

Playouts - 2η Αγωνιστική

Κεραυνός Αφάλωνα-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 0-2 (0-1)

«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Κουλουδής, Μποντάκης, Συβρής
Παρατηρητής: Πολύμος

Νίκη παραμονής σημείωσε ο Αλκιβιάδης στη Μόρια νικώντας 2-0 τον Κεραυνό με δύο εύστοχα πέναλτι από τον Νίκο Κατσούρη και πλέον η ομάδα του Κάτω Τρίτους μπορεί να ελπίζει σε μία καλύτερη συνέχεια. Από την άλλη ο Κεραυνός για ακόμη μία φορά παρουσίασε κακό πρόσωπο και αν συνεχιστεί αυτό θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα καθώς ήδη βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας. Για τους νικητές που έκαναν καλή εμφάνιση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κόμβος, ενώ από την ομάδα του Αφάλωνα ο Χαρατσιάρης πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

ΑΟ Πολιχνίτου-Οδυσσέας Ελύτης (22/4, 16:30)
Γήπεδο Πολιχνίτου
Κουκούλας, Οικονόμου, Λυρής
Παρατηρητής: Πατσατζής

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των PLAYOFFS της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey