Οι δυο τους!

25/04/2018 - 19:03 Τελευταία τροποποίηση στις 25/04/2018 - 20:19

Αίγειρος και Όλυμπος συνέχισαν με νίκες την πορεία τους στα Playoffs της  Α’ ΕΠΣ Λέσβου, στην εμβόλιμη 2η Αγωνιστική, με τη μεταξύ τους συνάντηση την Κυριακή να αποδεικνύεται ένας πρόωρος τελικός στη μάχη για τον τίτλο.

Η ομάδα των Μυστεγνών κέρδισε τον Ατρόμητο Ανεμώτιας (1-0), αφήνοντας τον στο -9 από την κορυφή της βαθμολογίας. Η ήττα του Αιγέα στην Αγιάσο (2-1) κρατά ακόμα πιο μακριά την ομάδα του Πλωμαρίου (-10) από τον τίτλο, ενώ ο Όλυμπος δείχνει ο μόνος που έχει ουσιαστικές πιθανότητες να πλησιάσει άμεσα τον Αίγειρο, εφόσον τον κερδίσει στο προσεχές μεταξύ τους ματς, απέχοντας τώρα 5 πόντους και προσδοκώντας να μειώσει στο -2.

Στα Playouts, για την 3η Αγωνιστική, ο Κεραυνός Αφάλωνα βρέθηκε σε ακόμη δυσχερέστατη θέση μετά την ήττα του από τον Πολιχνίτο (2-3), ενώ ο Οδυσσέας Ελύτης επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία περνώντας εμφατικά από την έδρα του Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους (1-4).

Αίγειρος Μυστεγνών-Ατρόμητος Ανεμώτιας 1-0 (0-0)
Ενωσιακό Θερμής
Δουκάκης, Λυρής, Ψύλλος
Παρατηρητής: Σάλτας

Με γκολ του Χατζηκλειδαρά στο 68ο λεπτό κρίθηκε το μεγάλο ματς στο Ενωσιακό Θερμής, χαρίζοντας σπουδαία νίκη στον Αίγειρο Μυστεγνών επί του Ατρόμητου με 1-0. Η ομάδα της Ανεμώτιας πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά βρήκε απέναντί της έναν εκπληκτικό Κουμπά, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του στις εξαιρετικές ευκαιρίες Φιλιανού (85') και Πιέτρι (88'), ενώ λίγο νωρίτερα ο Μιχάλης Ελευθερίου είχε αστοχήσει εξ' επαφής για τους φιλοξενούμενους και έτσι το 1-0 ως τη λήξη.

Όλυμπος Αγιάσου-Αιγέας Πλωμαρίου 2-1
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Κουλουδής, Παντελαίων, Μέστρος
Παρατηρητής: Πελέκος

Ο Όλυμπος άνοιξε το σκορ με γκολ του Γ. Ευαγγελέλλη στο 17ο λεπτό. Οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά αδυνατούσαν να κάνουν γκολ. Ο Καλαφάτης όμως εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και έκανε το 2-0 στο 88ο λεπτό, βάζοντας τέλος στα όνειρα του Αιγέα. Η ομάδα του Πλωμαρίου δεν το παράτησε και μείωσε στο 92' με γκολ του Άνταμ. Δύο δοκάρια είχε η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου, για την οποία κορυφαίος ήταν ο τερματοφύλακάς της Κλεομένης Παπαλόπουλος, που έκανε εκπληκτική εμφάνιση, κατεβάζοντας τα ρολά. Πολύ καλή η διαιτησία του Κουλουδή, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολύμπου.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των PLAYOFFS της Α' ΕΠΣ Λέσβου

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Οδυσσέας Ελύτης 1-4 (0-2)
Γήπεδο Κ. Τρίτους
Μποντάκης, Πατσατζής, Βουλγαρέλλης
Παρατηρητής: Πάντας

Τεράστιας σημασίας νίκη σημείωσε ο Οδυσσέας Ελύτης, περνώντας με 1-4 από το Κάτω Τρίτος. Το σκορ άνοιξε ο Μανιός για τους φιλοξενούμενους και ο Κιούρκος λίγο αργότερα έκανε το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, ο Κατσούρης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 για τον Αλκιβιάδη, αλλά η χαρά των γηπεδούχων κράτησε λίγο αφού άμεσα ο Αναιρούσης πέτυχε το 1-3. Πριν το τέλος του ματς, ο Κ. Παράσχου με σουτ διαμόρφωσε το 1-4. Από μία αποβολή για τις δύο ομάδες, αφού πήραν την άγουσα ο τερματοφύλακας του Οδυσσέα Ελύτη Γ. Βαλσάμης και ο αειθαλής Στρατής Γονιδέλλης από τον Αλκιβιάδη.

Κεραυνός Αφάλωνα-ΑΟ Πολιχνίτου 2-3 (0-3)
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Βουρανής, Βλουτέλλης, Συβρής
Παρατηρητής: Χρόνης

Δυσκολεύουν ολοένα και περισσότερο τα πράγματα για τον Κεραυνό, που ηττήθηκε από τον ΑΟ Πολιχνίτου με 2-3. Ο Ξινός άνοιξε το σκορ για τον Πολιχνίτου (25'), ενώ με αυτογκόλ του Τσακίρη (30') έγινε το 0-2. Πριν την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και στο 0-2 ξανά με τον Ξινό. Στην επανάληψη, ο Τσακίρης εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ, σκοράροντας όχι μία αλλά δύο φορές, μειώνοντας σε 2-3, όμως δεν ήταν αρκετό για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα του Κεραυνού στα Playouts.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των PLAYOUTS της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey