Αντίο Κεραυνού, χαμόγελα στο Κάτω Τρίτος

07/05/2018 - 12:42

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των Playouts στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, με τον Κεραυνό Αφάλωνα να αποχαιρετά την κατηγορία παρά τη νίκη του επί του ΑΟ Πολιχνίτου (1-3). Αιτία, η νίκη του Αλκιβιάδη μέσα στο Ενωσιακό Θερμής επί του Οδυσσέα Ελύτη (1-2), αποτέλεσμα που ήταν υπέρ του δέοντος αρκετό για να κρατήσει την ομάδα του Κ. Τρίτους στο πρωτάθλημα των «μεγάλων» του λεσβιακού ποδοσφαίρου.

ΑΟ Πολιχνίτου-Κεραυνός Αφάλωνα 1-3
Γήπεδο Πολιχνίτου
Κουλουδής, Λυρής, Οικονόμου, Πηγάσης

Αργά ξύπνησε ο Κεραυνός, που μπορεί να κέρδισε τον σωμένο ΑΟ Πολιχνίτου εκτός έδρας με 1-3, αλλά το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν αρκετό από μόνο του για να τον κρατήσει στην κατηγορία, αφού δε συνδυάστηκε με ήττα του Αλκιβιάδη. Οι γηπεδούχοι του Στρατή Αλεξίου πήραν την πρωτοπορία στο σκορ με γκολ του Τσούκα (15'), όμως η απάντηση της ομάδας του Αφάλωνα ήταν άμεση χάρη στον Νικολάε, που ισοφάρισε σε 1-1 (23'). Μάλιστα, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι Αφαλωνιάτες έκαναν ολική ανατροπή, για το 1-2 με τέρμα που σημείωσε ο Ντερβίσι. Στην επανάληψη, ο Κεραυνός πέτυχε και τρίτο γκολ με κεφαλιά του Δουβαλέτα (54') και το 1-3 έμεινε ως το τέλος. Στη λήξη δεν υπήρχαν χαμόγελα από πλευράς ΚΕραυνού, αφού η ομάδα πήρε την άγουσα για τη Β' ΕΠΣ Λέσβου, πληρώνοντας ουσιαστικά το κακό του ξεκίνημα στη διαδικασία των Playouts.

Οδυσσέας Ελύτης-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 1-2
Ενωσιακό Θερμής
Κουκούλας, Μπάλιακα, Καρμίρης
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Νίκη παραμονής μέσα στο Ενωσιακό Θερμής πέτυχε ο Αλκιβιάδης, επικρατώντας του αδιάφορου βαθμολογικά Οδυσσέα Ελύτη με 1-2. Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Κάτω Τρίτους εξασφάλισε μια θέση στην Α' ΕΠΣ Λέσβου και τη νέα χρονιά, αποφεύγοντας την τελευταία θέση των Playouts. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν για δύο αποτελέσματα, ώστε να έχουν το... κεφάλι τους ήσυχο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον Πολιχνίτο. Το δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Απόστολος Ανήφορος, στο πρώτο μέρος, μετατρέποντας σε γκολ την ασίστ του Κόμβου.  Ο Οδυσσέας Ελύτης προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος και το κατάφερε. Μάλιστα έφτασε άμεσα και στο 1-1, όταν ο Γιώργος Αναιρούσης ισοφάρισε στο 51', λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή, αλλά ο Αλκιβιάδης έπαιξε έξυπνα στην κόντρα επίθεση, φτάνοντας σε μία από αυτές και στο 1-2 με γκολ του Μαρίνου Ανήφορου (75'). Το υπέρ τους 1-2 έμεινε ως το τέλος και στη λήξη πανηγύρισαν έξαλλα την παραμονή τους στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, σε μια χρονιά που αντιμετώπισαν πολλά και σημαντικά αγωνιστικά και διοικητικά προβλήματα, αλλά κατόρθωσαν να τα ξεπεράσουν, φανερώνοντας τη δυναμική του συλλόγου.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των PLAYOUTS της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey