Πρωταθλητής ο Αίγειρος Μυστεγνών!

09/05/2018 - 19:36 Τελευταία τροποποίηση στις 09/05/2018 - 20:01

Νίκη τίτλου πέτυχε ο Αίγειρος Μυστεγνών μέσα στο Στάδιο «Κώστας Κεντέρης» επί του Ατρόμητου Ανεμώτιας και έτσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου για δεύτερη φορά στην ιστορία του! Μια ομάδα που μέχρι πριν από πέντε χρόνια έπαιζε στη Γ' Κατηγορία του λεσβιακού ποδοσφαίρου είναι ξανά από σήμερα σε διαδικασία... ανόδου προς τη Γ' Εθνική, αυτή τη φορά με αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας, αφού θα κριθεί σε διπλούς τελικούς απέναντι στον -για πρώτη φορά- πρωταθλητή Λήμνου, Διαγόρα Σαρδών και όχι σε μπαράζ έξι αγωνιστικών, όπως πριν δύο χρόνια, μεταξύ των πρωταθλητών Αιγαίου.

Playoffs - 5η Αγωνιστική 

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αίγειρος Μυστεγνών 0-2
Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Μποντάκης, Λυρής, Βλουτέλλης
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Δύο γκολ των Βουργουτζή και Καβαλίκα ήταν αρκετά για να χαρίσουν στον Αίγειρο τον τίτλο του πρωταθλητή, μέσα στην Καλλονή. Ο αγώνας επί του Ατρόμητου Ανεμώτιας ήταν εκείνος τελικά που καθόρισε την τελική έκβαση των Playoffs, με το σύλλογο των Μυστεγνών να επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της, πανηγυρίζοντας με τη λήξη μια σπουδαία επιτυχία. Η ομάδα του Γιώργου Κουτρομπίλα έκανε ένα αψεγάδιαστο φίνις στη σεζόν, παίζοντας το πιο ώριμο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, φτάνοντας απολύτως δίκαια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στοχεύοντας έτσι πλέον και στη συμμετοχή της στη Γ' Εθνική, εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει και το τελευταίο εμπόδιο στο διάβα της, τον Διαγόρα Σαρδών από τη Λήμνο. Δικαίωση για τον Στρατή Μπότη και τους ανθρώπους του Αίγειρου ο φετινός τίτλος, κυρίως για τους κόπους τους όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αιγέας Πλωμαρίου-Όλυμπος Αγιάσου 3-1
Στάδιο Μυτιλήνης
Κουκούλας, Καρμίρης, Μέστρος
Παρατηρητής: Ψάνης

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαμάκο, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, ο Αιγέας Πλωμαρίου έβαλε τέλος στα όνειρα του Ολύμπου Αγιάσου για τη διεκδίκηση του τίτλου. Το τελικό 3-1 βέβαια, μικρή σημασία είχε, από τη στιγμή που ο Αίγειρος πέρναγε νικηφόρα από την έδρα του Ατρόμητου Ανεμώτιας. Οι τυπικά γηπεδούχοι, αφού ο αγώνας διεξήχθη στον «Ταρλά», προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο. Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου μείωσε με τον Καλούλι, αλλά ο Μαμάκος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-1, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των PLAYOFFS της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey