Επίδειξη δύναμης ο Αίγειρος στη Λήμνο

19/05/2018 - 19:50 Τελευταία τροποποίηση στις 19/05/2018 - 19:53

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον πρώτο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή ΕΠΣ Λέσβου ο Αίγειρος Μυστεγνών, κάνοντας επίδειξη δύναμης κόντρα στον Διαγόρα Σαρδών νικώντας στη Λήμνο με 0-4!

Η ομάδα του Γιώργου Κουτρομπίλα μετέτρεψε έτσι σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης, αφού οι Λημνιοί θα πρέπει να κάνουν υπέρβαση και ο Αίγειρος δεν είναι διατεθειμένος να το επιτρέψει. 

Μόλις στο 19ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Αίγειρος, χάρη σε αυτογκόλ του Ζαφειράκης. Στο 36' έγινε και το 0-2 μετά από προβολή του Βαξεβάνη σε σέντρα του Σπάρταλη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν λίγο μετά στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους περιελάμβανε ένα ακόμα γκολ για τον Αίγειρο, που έφτασε στο 0-3 με γυριστό σουτ του Καβαλίκα (49'). Η ομάδα των Μυστεγνώνηήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και πέτυχε το 0-4 στο 65' με κεφαλιά του Τριλιανού έπειτα από κόρνερ του Βαξεβάνη.

Το τελευταίο 20λεπτο κύλησε με σβηστές μηχανές. Ο Αίγειρος έκανε συντήρηση δυνάμεων, ενώ ο Γιώργος Κουτρομπίλας προχώρησε σε αλλαγές. Ο Διαγόρας Σαρδών από την πλευρά του προσπάθησε για το γκολ της τιμής, αλλά δεν το βρήκε στα εναπομείναντα λεπτά και το 0-4 έμεινε ως το τέλος. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey