Παραίτηση Παπαδόπουλου από Ατρόμητο Ανεμώτιας

21/05/2018 - 18:20 Τελευταία τροποποίηση στις 21/05/2018 - 18:45

Χωρίζουν οι δρόμοι του προπονητή Χρήστου Παπαδόπουλου με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, μετά την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό προκύπτει από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «SL», με τα ματς των Playoffs της Α' ΕΠΣ Λέσβου να είναι και τα τελευταία στον πάγκο του Ατρόμητου Ανεμώτιας για τον έμπειρο προπονητή, μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στο σύλλογο.

Η απόφαση ανήκει στον ίδιο τον Χρήστο Παπαδόπουλο, που έκανε γνωστή την παραίτηση του στη διοίκηση του συλλόγου χθες και επιβεβαίωσε την είδηση στο «SL» πριν λίγο. Μέχρι αυτή τη στιγμή, μπορεί οι διοικούντες τον Ατρόμητο να μην έχουν τοποθετηθεί, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως ο πρόεδρος Δημήτρης Μητρέλλος δεν ήταν σύμφωνος, ωστόσο η επιμονή του προπονητή δείχνει τελικά πως υπερισχύει. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Χρήστο Παπαδόπουλο στο τιμόνι του, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας έζησε πολύ σημαντικές στιγμές στην ιστορία του. Δεν είναι απλά η άνοδος στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, μετά την επανίδρυση του συλλόγου το 2010. Ο σύλλογος κατόρθωσε να αγωνιστεί τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε τελικό Κυπέλλου Λέσβου, ενώ φέτος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στο πρωτάθλημα. Επιτεύγματα, στα οποία μεγάλο μερίδιο αναλογεί και στον έμπειρο προπονητή. 

Μιλώντας στο «SL», ο Χρήστος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Ενημέρωσα τη διοίκηση ότι δεν θα συνεχίσω στον πάγκο του Ατρόμητου Ανεμώτιας. Μετά από οκτώ καταπληκτικά χρόνια, όπου θέλω να πιστεύω ότι οι χαρές ήταν πολύ περισσότερες από τις λύπες και οι επιτυχίες μας σημαντικές, έφτασε η στιγμή για να αποχωρήσω. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική μου. Περάσαμε πολύ όμορφα όλο αυτό το διάστημα, ζήσαμε ανόδους, τελικούς και γενικώς πολύ έντονες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης, με τους οποίους συνεργαστήκαμε και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Δημήτρη Μητρέλλο. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη. Ειλικρινά, μέσα από την καρδιά μου, ελπίζω ο Ατρόμητος να πετυχαίνει κάθε στόχο που θα θέτει στο εξής εντός και εκτός γηπέδων. Καλή συνέχεια!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey