Υπέρ-κούπα για τον Αίγειρο Μυστεγνών!

25/05/2018 - 21:33 Τελευταία τροποποίηση στις 25/05/2018 - 22:21

Χρυσές σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του έγραψε απόψε ο Αίγειρος Μυστεγνών, που κατέκτησε για δεύτερη φορά τον τίτλο του υπέρ-πρωταθλητή της ΕΠΣ Λέσβου, επικρατώντας σε διπλούς τελικούς του αντίστοιχου τροπαιούχου Λήμνου.

Στον επαναληπτικό τελικό του Σταδίου Μυτιλήνης, η ομάδα του Γιώργου Κουτρομπίλα είχε εύκολο έργο. Της αρκούσε απλώς να προφυλάξει το υπέρ της θριαμβευτικό σκορ μέσα στη Λήμνο, όταν κέρδισε το Σάββατο τον Διαγόρα Σαρδών με 0-4. Ο σημερινός αγώνας μπορεί να μην είχε πολλά γκολ, διέθετε όμως ένα και καλό. Το πέτυχε ο Καβαλίκας στο 70ο λεπτό, χαρίζοντας μια ακόμα νίκη στον Αίγειρο με 1-0, κατακτώντας έτσι με πανηγυρικό τρόπο τον τίτλο του υπέρ-πρωταθλητή της ΕΠΣ Λέσβου.

Η ομάδα των Μυστεγνών αποκτά έτσι το δικαίωμα της συμμετοχής στη Γ' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, αφού με το νέο σύστημα διεξαγωγής από πέρυσι όλοι οι πρωταθλητές των Ενώσεων προβιβάζονται στην ερασιτεχνική εθνική κατηγορία δίχως αγώνες μπαράζ, που άλλωστε στέρησαν κάτι αντίστοιχο στον Αίγειρο πριν από δύο χρόνια, όταν είχε κατακτήσει και πάλι τον τίτλο.

Αναμφίβολα, αυτό που έχει πετύχει ο Αίγειρος την τελευταία πενταετία είναι πρωτόγνωρο, αφού κατόρθωσε να ανέβει διαδοχικές χρονιές από τη Γ' Κατηγορία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου και πλέον να βρίσκεται μια ανάσα από τη Γ' Εθνική, εφόσον αποφασίσει να επιχειρήσει το συγκεκριμένο τόλμημα η διοίκηση του Στρατή Μπότη. Σε κάθε περίπτωση ο αναμορφωτής του συλλόγου μπορεί και πρέπει να αισθάνεται περήφανος για όσα πέτυχε η ομάδα του χωριού του.

Στη λήξη του αγώνα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος απένειμε αρχικά τα αναμνηστικά μετάλλια στους διαιτητές Μποντάκη, Λυρή, Παντελαίων και Δουκάκη, ακολούθως στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Αίγειρου Μυστεγνών, δίνοντας στη συνέχεια το κύπελλο στον αρχηγό Στέλιο Καραδημητράκη. Εκείνος φώναξε κοντά τους τον Παναγιώτη Βουργουτζή και τον Γιώργο Δασκάλου για να σηκώσουν μαζί το τρόπαιο, όσο οι συμπαίκτες τους άνοιγαν σαμπάνιες. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey