Αρίων Παλαιοκήπου | Εμπειρία με Γεωργόπουλο!

18/06/2018 - 14:28

Σε μια σπουδαιά μεταγραφή προχώρησε ο Αρίων Παλαιοκήπου, ενισχύοντας τη θέση του τερματοφύλακα με έναν πολύπειρο κίπερ, που έχει εμπειρίες και από τις εθνικές κατηγορίες.

Ο λόγος για τον Κώστα Γεωργόπουλο, 32 ετών, που έχει εμπειρία ακόμα και από την Α' Εθνική με τη Χαλκηδόνα, έχοντας φορέσει στην καριέρα του επίσης τις φανέλες του Κερατσινίου (Κυπελλούχος ΕΠΣ Πειραιά), της Ελλάδας Ποντίων (Περιφερειακό Πρωτάθλημα), του Ατρόμητου Πειραιά, της Ένωσης Περάματος, του Αετού Κορυδαλλού, της Ένωσης Ρέντου και του Ηφαίστου. Οι άνθρωποι του Αρίωνα κινήθηκαν αστραπιαία, εντάσσοντας τον Γεωργόπουλο στο δυναμικό τους, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως πήρε πρόσφατα μετάθεση στο νησί μας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης πλέον της ομάδας του Παλαιοκήπου, ο Γεωργόπουλος τόνισε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συμμετέχω στη φετινή προσπάθεια της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το λεσβιακό ποδόσφαιρο και τις ομάδες στο νησί, αλλά είχα αρκετές προτάσεις από συλλόγους, τους οποίους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τους. Οι άνθρωποι του Αρίωνα με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, μου έδειξαν πως με θέλουν και μου εξήγησαν τη φιλοσοφία και τους στόχους που έχουν θέσει για φέτος και με κέρδισαν. Όλες οι ομάδες που έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις κατηγορίες και με αυτό το σκεπτικό ήρθα και στον Αρίωνα Παλαιοκήπου».

Συνοπτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Αρίων Παλαιοκήπου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Κώστα Γεωργόπουλου. Ο 32χρονος γκολκίπερ έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του Πειραιά από όπου και κατάγεται, έχοντας εμπειρία ακόμη και από τα γήπεδα της Α' Εθνικής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αρίων και στο φιλόξενο νησί μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey