Αίγειρος Μυστεγνών | Ολοκλήρωση συνεργασίας με Κουτρομπίλα

19/06/2018 - 22:20 Τελευταία τροποποίηση στις 19/06/2018 - 21:42

Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης για τη μη συμμετοχή της ομάδας στη Γ' Εθνική, η διοίκηση του Αίγειρου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τον προπονητή Γιώργο Κουτρομπίλα, με τον οποίο η συνεργασία ολοκληρώνεται σε πολύ φιλικό κλίμα. Ενδεικτικό της σχέσης των δύο πλευρών είναι πως ουσιαστικά αποτελεί κοινή ανακοίνωση το μεταξύ τους διαζύγιο.

Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση του ΠΑΕΣ Αίγειρος Μυστεγνών επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια και μάλιστα θερμά τον προπονητή Γιώργο Κουτρομπίλα για τη συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους μήνες. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος σε επίπεδο Νομού Λέσβου ήταν ένα επίτευγμα ιδιαιτέρως σημαντικό για την ιστορία του συλλόγου μας, που δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα δίχως την πολύτιμη προσφορά του προπονητή μας.

Γιώργο δεν λέμε αντίο, μόνο εις το επανιδείν.

Εκ του ΔΣ»

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κουτρομπίλας αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους παίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε. Πετύχαμε το στόχο μας. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Καταφέραμε να γίνουμε οικογένεια και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.

Ευχαριστώ όλους όσοι συνεργαστήκαμε, από τη διοίκηση μέχρι τον φροντιστή μας. Εις το επανιδείν...»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey