Απόλλων Δαφίων | Σημαντικές ανανεώσεις και μεταγραφή

21/06/2018 - 10:22 Τελευταία τροποποίηση στις 21/06/2018 - 10:37

Δυναμικά μπαίνει στο μεταγραφικό παζάρι ο Απόλλων Δαφίων, που θα θα αγωνιστεί φέτος στην Α' ΕΠΣ Λέσβου μετά την κατάκτηση του τίτλου στο βόρειο όμιλο της Β' ΕΠΣΛ και τον προβιβασμό του.

Η διοίκηση του Τίμου Θεοδωρίδη κατόρθωσε να κρατήσει δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του συλλόγου, τον Δημήτρη Βαμβουκλή και τον Θανάση Κονδύλα, οι οποίοι μάλιστα είχαν αρκετές ακόμα προτάσεις αλλά συμφώνησαν να φορέσουν εκ νέου τη φανέλα της ομάδας των Δαφίων, ενισχύοντας τις προσπάθειές της και στην Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Παράλληλα, ανανέωσαν τη συνεργασία τους και οι Μιχάλης Βογιατζής, Παναγιώτης Σελάχας, Τάσος Δουνιάς, Κώστας Καλούδης, Στέλιος Θεοδωρίδης, Χριστόφορος Βαμβουκλής, Παναγιώτης Πλουμής, Φώτης Πονηρός και Δημήτρης Κουλουδής.

Ωστόσο, η ενίσχυση δε σταματά εκεί. Ο Απόλλων πραγματοποίησε και την πρώτη του μεταγραφική προσθήκη, έναν νεαρό τερματοφύλακα που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στο νησί μας. Πρόκειται για τον Γιάννη Γκογκόφτη, που έχει αγωνιστεί και στην Κ20 του Ολυμπιακού. Παράλληλα, η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, στοχεύοντας σε 5 ακόμα μεταγραφές που θα κάνουν τον Απόλλωνα πιο ανταγωνιστικό στο νέο πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey