Αετός Λουτρών | «Καπάρωσε» Κριπιντίρη!

03/07/2018 - 15:23

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Αετός Λουτρών, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Μιχάλη Κριπιντίρη.

Μετά από μια λαμπρή καριέρα στα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών, έχοντας αγωνιστεί στη Super League με Ατρόμητο και ΑΕΛΚ, στη Football League με Χαϊδάρι, Εθνικό Αστέρα και στη Γ' Εθνική με Αιολικό, Κερατσίνι, μετρώντας 302 συμμετοχές σε όλα τα πρωταθλήματα και 15 γκολ, ο «Κρίπι» συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του Αετού Νίκο Σπανό και θα ενισχύσει με την εμπειρία του την ομάδα των Λουτρών στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Στον Αετό θα συναντήσει και έναν αδελφικό φίλο, τον Τζίμη Βλαστέλλη με τον οποίο έχουν θητεύσει σε Αιολικό και ΑΕΛΚ, αλλά και έναν ακόμα παλιό συμπαίκτη του, τον προπονητή της ομάδας πλέον Θεαγένη Διονυσάτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μια ομάδα,ένα χωριό,μια ιστορία! Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας ένα ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό στο χώρο των γηπέδων. Έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία απ τα γήπεδα της Ά Εθνικής κατηγορίας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για την ποδοσφαιρική αξία του Μιχάλη Κριπιντιρη, όλοι μας στο Δ.Σ τον ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε να ειναι κοντά μας. Τα εύσημα στον αντιπρόεδρο κ. Αθ. Μοσχονησιώτη,που πίστεψε στην μεταγραφή και δίνει εναν αλλο αέρα στον Αετό μας! Μιχάλη σε καλωσορίζουμε και πάλι στον Αετό μας και σου ευχόμαστε απο καρδιάς καλή συνεργασία!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey