Αετός Λουτρών | «Κέρδισε» τον Δρακούλη

01/08/2018 - 15:47 Τελευταία τροποποίηση στις 01/08/2018 - 16:12

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις ομάδες ήθελαν τον Νίκο Δρακούλη στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Τελικός... νικητής αποδείχθηκε ο Αετός Λουτρών, που ανακοίνωσε και επίσημα την ένταξη του νεαρού ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του.

Ο Δρακούλης, που ξεκίνησε από τον Βύρωνα Μόριας και πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στον πρωταθλητή Αίγειρο Μυστεγνών, αποτέλεσε το «μήλο της έριδος» για αρκετές ομάδες της Λέσβου. Μάλιστα, το όνομά του έπαιξε ακόμα και για τον Αιολικό, έχοντας συμπληρωματικό ρόλο στο ρόστερ της Γ' Εθνικής, ωστόσο ο Μυτιληνιός παίκτης προτίμησε να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο πρωταθλητισού στο τοπικό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου, πριν κάνει το επόμενο βήμα προς τα πάνω στην καριέρα του.

Ο Αετός Λουτρών ήταν η τελικά η επιλογή του, με τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Σπανό να επισημαίνει: «Άλλη μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας. Γιατί εμείς προσπαθούμε με καθε τρόπο να έχουμε κοντά μας τους καλύτερους, να συνδυάζουμε την εμπειρία με καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά παράλληλα να δίνουμε ευκαιρίες και στους νέους!

Απο σήμερα το πρωί κοντά στον Αετό μας θα βρίσκεται ο Νίκος Δρακούλης. Ένα νέο ταλαντούχο παιδί,που λατρεύει το ποδόσφαιρο και παρόλο το μικρό της ηλικίας του (2001) έχει πολλές συμμετοχές στην κατηγορία. Σημαντική η συμβολή σε όλη αυτή την κίνηση έπαιξε το κύρος και η αξιοπιστία του αντιπροέδρου της ομάδας μας, Θανάση Μοσχονησιώτη, ο οποίος παρόλο τις όποιες προτάσεις που ειχαν πεσει στο τραπέζι για τον Νίκο, με την επιμονή του και την υπομονή κατάφερε να τον φέρει στον Αετό μας!

Να ευχαριστήσω και τον πατέρα του Νίκου, παλιό ποδοσφαιριστή, Κώστα Δρακούλη, που πάνω απ' όλα και απ' όλους έβαλε το καλό του παιδιού του, πίστεψε στο όραμα που έχουμε για το λεσβιακό ποδόσφαιρο και άφησε στο περιθώριο όλα τα υπόλοιπα. Νικόλα, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αετού και ευχόμαστε να έχουμε μια καλή συνεργασία και ο Αετός να είναι εκείνη η ομάδα. η οποία θα σε πάει ακομη πιο ψηλά!

Μια δυνατή διοίκηση, ένα καλό οικογενειακό κλίμα, ένας καλός προπονητής, ένα καλό σύνολο ποδοσφαιριστών μπορούν να καταφέρουν πολλά! Ο Αετός φέτος τα έχει όλα!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey