Διαγόρας Αγ. Παρασκευής | Θανέλλας τέλος, Καρυπίδης στον πάγκο!

11/08/2018 - 11:04 Τελευταία τροποποίηση στις 11/08/2018 - 11:11

Δεν ευδοκίμησε τελικά η συνεργασία του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής με τον Φώτη Θανέλλ, αφού ο έμπειρος τεχνικός δεν κατόρθωσε να πάρει απόσπαση στη Λέσβο, ως εκπαιδευτικός.

Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν το φιλικό διαζύγιο και αμέσως μετά προχώρησαν στις επόμενες κινήσεις τους. Ο μεν Θανέλλας θα συνεχίσει στον πάγκο του Αχαρναϊκού, οδε Διαγόρας συμφώνησε με προπονητή από το πάνω ράφι για το τοπικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Σάββα Καρυπίδη με θητεία επί σειρά ετών σε ομάδες της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά: "Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την αδυναμία έλευσης του Φώτη Θανέλλα στο νησί μας για μόνιμη εγκατάσταση για επαγγελματικούς λόγους. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεραστεί το εμπόδιο της απόσπασης του στην Μυτιλήνη, καθώς είναι διορισμένος καθηγητής γυμναστικής σε σχολείο των Αθηνών και έτσι δεν θα μπορέσει να κάτσει στον πάγκο της ομάδας μας για την νέα σεζόν. Ο Διαγόρας διατηρώντας τους ίδιους υψηλούς στόχους με χαρά σας ανακοινώνει ότι νέος προπονητής μας από σήμερα είναι ο Σάββας Καρυπιδης. Είναι τιμή μας που θα έχουμε στην ομάδα μας έναν μεγάλο προπονητή που το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του για την αξία του. Ο κύριος Καρυπίδης έχει εργαστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, Σκόντα Ξάνθη, Καβάλα, Θράκη, ΑΨΣ Ζάκυνθος, Τυληκράτης Λευκάδας,Έβρος Σουφλίου, Ζακυνθιακός, Εθνικός Αλεηανδρούπολης, Νέστος Χρυσούπολης. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του." 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey