Διαγόρας Αγ. Παρασκευής | Ανακοίνωσε και Μιχαλάκη

19/08/2018 - 17:08

Ιδιαιτέρως ανταγωνιστική θα είναι η ομάδα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, που ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την προσθήκη του Άκη Μιχαλάκη στο ρόστερ.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός φόρεσε και πέρυσι τη φανέλα του Διαγόρα, πριν μετακινηθεί στον Αιολικό στο Β' Γύρο. Μάλιστα στην ανακοίνωση του συλλόγου της Αγίας Παρασκευής γίνεται έμμεση αναφορά στον διαιτητή Βουρανή και στην απευθείας κόκκινη κάρτα που είχε δείξει στον Μιχαλάκη, λόγω της οποίας τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές και οδηγήθηκε έτσι σε "διαζύγιο" με τον Διαγόρα.

Αναλυτικά: "Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την προσθήκη του Άκη Μιχαλάκη στην ομάδα μας για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Ο Άκης Μιχαλάκης είναι ένας απ τους ποιοτικότερους παίχτες της Λέσβου και παρόλο που είχε πολλές προτάσεις να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας επιστρέφει στην ομάδα μας, καθώς αγωνίστηκε με τα χρώματα του Διαγόρα κατά την περσινή περίοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε και μεταγράφηκε στον Αιολικό Μυτιλήνης μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω ενός τραγικού διαιτητικού λάθους.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και μόνο επιτυχίες." 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey