Πυρ και μανία στην Προοδευτική με τη διαιτησία!

27/10/2018 - 19:55 Τελευταία τροποποίηση στις 27/10/2018 - 20:09

Με τον διαιτητή Λυρή και τον βοηθό Οικονόμου τα έχουν στη Σκάλα Καλλονής, θεωρώντας πως η διαιτησία ήταν εκείνη που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπο.

Οι άνθρωποι της Προοδευτικής πνέουν μένεα για την υπόδειξη του πέναλτι που οδήγησε και σε απευθείας αποβολή του ποδοσφαιριστή Μπίρη, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως δεν υπήρχε καμία παράβαση για χέρι εντός περιοχής. Σημειώνεται ότι το ματς σε εκείνο το σημείο ήταν στο 0-0, ενώ τα δύο επόμενα γκολ του Ολύμπου μπήκαν στο τελευταίο 10λεπτο με παίκτη παραπάνω. 

Μάλιστα όπως τονίζουν ο διαιτητής Λυρής ήταν πολύ κοντά στη φάση, δείχνοντας αρχικά κόρνερ, αλλά στη συνέχεια προτίμησε να ακολουθήσει την υπόδειξη του βοηθού Οικονόμου, ο οποίος είχε σηκώσει τη σημαία για πέναλτι αν και βρισκόταν αρκετά μακριά.

Στη λήξη της αναμέτρησης, τα παράπονα ήταν έντονα από πλευράς φιλοξενούμενων, που δήλωναν αγανακτισμένοι και απροστάτευτοι. Μένει να φανεί τι ακριβώς έχει γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα και αν θα επιβληθούν επιπρόσθετες τιμωρίες στους ανθρώπους της Προοδευτικής από την Πειθαρχική της ΕΠΣΛ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey