Ξεκίνημα για Playoffs και Playouts

18/01/2019 - 13:13

Οι διακοπές των εορτών πέρασαν. Οι ομάδες ανανεώθηκαν μεταγραφικά. Η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε και έτσι τα Playoffs, που θα κρίνουν τον τίτλο, αλλά και τα Playouts που θα οριστικοποιήσουν τον υποβιβασμό, βρίσκονται προ των πυλών.

Το «κυρίως πιάτο» της 1ης Αγωνιστικής και στους δύο ομίλους διεξάγεται το Σάββατο, αφού η ΕΠΣ Λέσβου με τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων αποφάσισε να ορίζει τους αγώνες σε διαφορετική ημέρα από εκείνη, κατά την οποία παίζει εντός έδρας ο Αιολικός στη Γ’ Εθνική. Αίτημα του εκπροσώπου του νησιού μας προς τη διοργανώτρια αρχή, που έγινε δεκτό κατόπιν συνεννόησης στη διάρκεια της κλήρωσης.

Αναμφίβολα, ένα από τα δύο μεγάλα παιχνίδια διεξάγεται στα Παράκοιλα, εκεί όπου ο τοπικός Ανδρονικάς υποδέχεται τον ενισχυμένο Ατρόμητο Ανεμώτιας, ενώ το άλλο στον Παπάδο, με την Αναγέννηση Γέρας να αναμετράται κόντρα στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Στα υπόλοιπα δύο ματς των Playoffs, ο Αετός Λουτρών φιλοξενεί τον ΑΟ Μεσοτόπου και ο Αρίων Μήθυμνας παίζει απέναντι στον Όλυμπο Αγιάσου.

Στα Playouts, ο Αίγειρος Μυστεγνών παίζει με τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους, ενώ η Προοδευτική Σκ. Καλλονής υποδέχεται τον Παλλεσβιακό. Στον Πολιχνίτο, η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τον Αιγέα Πλωμαρίου και στην Καλλονή, ο Απόλλων Δαφίων κοντράρεται με τον Αρίωνα Παλαιοκήπου. Ρεπό έχει ο Οδυσσέας Ελύτης.

Το πρόγραμμα

Playoffs

1η Αγωνιστική

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Ατρόμητος Ανεμώτιας

Αετός Λουτρών-ΑΟ Μεσοτόπου

Αρίων Μήθυμνας-Όλυμπος Αγιάσου

Αναγέννηση Γέρας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

 

Playouts

1η Αγωνιστική

Αίγειρος Μυστεγνών-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Παλλεσβιακός

ΑΟ Πολιχνίτου-Αιγέας Πλωμαρίου

Απόλλων Δαφίων-Αρίων Παλαιοκήπου

Ρεπό: Οδυσσέας Ελύτης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey