Σπουδαία νίκη για Αναγέννηση, το ντέρμπι στον Αιγέα

02/03/2019 - 17:05 Τελευταία τροποποίηση στις 03/03/2019 - 18:05

Συνέχεια στην Α κατηγορία σήμερα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις. Στη Γέρα η Αναγέννηση κέρδισε τον Ατρόμητο 3-2, ενώ ο Αετός επιβλήθηκε στον Μόλυβο του τοπικού Αρίων 0-3. Επίσης, στην Αγιάσο ο Όλυμπος έκανε περίπατο απέναντι στον Ανδρονικά με σκορ 6-1 και στην Αγία Παρασκευή ο Διαγόρας επικράτησε με 1-0 απέναντι στον ΑΟ Μεσοτόπου.

Ο Πολιχνίτος δέχθηκε βαριά ήττα από τον Παλλεσβιακό 0-5, ενώ Ο Οδυσσέας Ελύτης δεν μπόρεσε να πάρει τους 3 βαθμούς από τον Αλκιβιάδη με το τελικό 1-1. Τέλος, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων στην Καλλονή ο Αιγέας ήταν ο μεγάλος νικητής με 1-2.

Α Όμιλος

6η Αγωνιστική (2/3, 15:15)

Αναγέννηση Γέρας-Ατρόμητος Ανεμώτιας 3-2 (2-1)
Βλουτέλλης, Μπάλιακα, Καραμπάσης - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής: Ψάνης

Μεγάλη νίκη πήρε η Αναγέννηση στο γήπεδο της κόντρα στον Ατρόμητο που την ανέβασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δύο τέρματα των Βασίλογλου στο 12' και του Χατζηκλειδαρά στο 30', όμως ο Ατρόμητος βρήκε τον τρόπο να μειώσει πριν την ανάπαυλα με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γρούβας σε χέρι του Τάκα. Στην επανάληψη με το ίδιο τρόπο η ομάδα της Ανεμώτιας ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Γιώργος Μαλακός, όμως η Αναγέννηση δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς δέκα λεπτά αργότερα ο Χρυσάφης έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος. 

Όλυμπος Αγιάσου-Ανδρονικάς Παρακοίλων 6-1 (4-0)
Μποντάκης, Τσογγάρη, Μέστρος - "Χριστοφίδειο Αγιάσου"
Παρατηρητής: Παπουτσέλης

 Καταιγιστικός ο Όλυμπος καθάρισε το παιχνίδι άνετα με δύο γκολ του Νίκου Πετρουζέλλη το ένα με πέναλτι και από ένα ο Τσαμπλάκος και ο Ξινος έκλεισαν το ημίχρονο με 4-0. Η επανάληψη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Ξινό να πετυχαίνει ακόμα ένα τέρμα και το κύκλο των τερμάτων να κλείνει ο Ζαφειρίου. Το μόνο που κατάφερε ο Ανδρονικάς ήταν να μειώσει σε 5-1 με τον Γιώργο Σαμπάνη. Να σημειωθεί ότι ο Όλυμπος είχε και τέσσερα δοκάρια.

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-ΑΟ Μεσοτόπου 1-0 (0-0)
Παντελαίων, Ρίγλη, Παράσχου - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής: Χρόνης

Ένα γκολ του συνήθης ύποπτου Χρήστου Τζέκα ήταν αρκετό για να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής σε ένα παιχνίδι κέντρου. Έτσι, ο Διαγόρας αφού πήρε αυτό που ήθελε πάει την επόμενη εβδομάδα με ανεβασμένη την ψυχολογία στο γήπεδο των Λουτρών να αντιμετωπίσει τον Αετό.

Αρίων Μήθυμνας-Αετός Λουτρών 0-3 (0-2)

Κουλουδής, Βουλγαρέλλης, Φαναρτζής - Γήπεδο Μήθυμνας
Παρατηρητής: Πελέκος

Επιστροφή στις νίκες υπό δυνατή βροχή για τον Αετό με τρία τέρματα που πέτυχαν ο Τζίμης Βλαστέλλης στο 7ο λεπτό και τον Δρακούλη να διπλασιάζει τα τέρματα στο μισάωρο του αγώνα.  Στο β ημίχρονο η ομάδα των Λουτρών πέτυχε το τρίτο τέρμα με τον Μχάλη Βέντο και πήρε σπουδαία νίκη που την κρατάει κοντά στην πρώτη θέση.

Β Όμιλος

6η Αγωνιστική (2-3/3, 15:15)

ΑΟ Πολιχνίτου-Παλλεσβιακός 0-5 (0-2)
Μπόσιας, Βασιλακάκης, Λυρής - Γήπεδο Πολιχνίτου
Παρατηρητής: Άνεμος

 Περίπατος για τον Παλλεσβιακό εξελίχθηκε η αναμέτρηση στον Πολιχνίτο, αφού φιλοδώρησε με 5 γκολ την ομάδα του Πολιχνίτου. Σε ένα παιχνίδι που το ήθελαν και οι δύο ομάδες, ο Παλλεσβιακος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του και με τους Ρομέο και  Παπαγεωργίου προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο. Στη συνέχεια, ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ με τον Αζάμπι και καθάρισε ουσιαστικά τον αγώνα, για να έρθουν ο Παναγιώτης Βουργουτζής και ο Πατσατζής να δώσουν διαστάσεις θριάμβου πετυχαίνοντας ακόμα δύο τέρματα.

Οδυσσέας Ελύτης-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 1-1 (0-1)
Κουκούλας, Κακαδέλλης, Καρμίρης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

 Βαθμούς μοιράστηκαν Οδυσσέας Ελύτης και Αλκιβιάδης στην Θερμή αφού έμειναν στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με τον Τζανετέλλη, όμως στην επανάληψη ο Οδυσσέας ισοφάρισε με τον Μανιό και τον Αλκιβιάδη να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.  

Απόλλων Δαφίων-Αιγέας Πλωμαρίου 1-2 (0-1)
Βουρανής, Ψύλλος, Πούλος - Στ. «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Παρατηρητής: Βρατσάνος

 Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Αιγέας απέναντι στον Απόλλων στην Καλλονή με 1-2 παραμένοντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Οι Πλωμαρίτες προηγήθηκαν με σουτ του Μαμάκου στο 15ο λεπτό με τον Κώστα Φιλιανό να φέρνει το ματς στα ίσια με πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Λίγα λεπτά μετά ο Αιγέας έμεινε με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Αγιακάτσικας, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να πετύχει το γκολ της νίκης στο 75'. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα με δέκα παίκτες έμειναν και οι γηπεδούχοι με την αποβολή του Χαζτηβαγιάννη.

Αρίων Παλαιοκήπου-Αίγειρος Μυστεγνών 4-2 (1-0)
Δουκάκης, Οικονόμου, Λυρής - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής: Ψάνης

 Σημαντική νίκη πέτυχε νωρίς το πρωί ο Αρίων στον Παπάδο απέναντι στον ουραγό Αίγειρο, καθώς ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Αρίων άνοιξε το σκορ με τον Μπισπίκα στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο. Ο Αίγειρος βρήκε την απάντηση με τον Ηλία Πάστο, όμως η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε λίγο, αφού λίγο μετά ο Νίκος Κιοσσές έκανε το 2-1. Ο Αίγειρος βρήκε εκ νέου την ισοφάριση με σουτ του Στέλιου Καραδημητράκη και και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, δύο τέρματα στις καθυστερήσεις του Κιοσσέ πάλι και του Στρατή Καφαλούκου έδωσαν την πολύτιμη νίκη στους γηπεδούχους.

Ρεπό: Προοδευτική Σκ. Καλλονής

Δείτε τη βαθμολογία των Playoffs και των Playouts στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey