Θ. Γιακαλής: Μεσότοπος, Ατρόμητος και Ανδρονικάς θα κρίνουν τον πρωταθλητή

07/03/2019 - 17:28 Τελευταία τροποποίηση στις 07/03/2019 - 19:15

Ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος των play off στην Α κατηγορία την Κυριακή χωρίς να υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί για την πρώτη θέση, καθώς οι διεκδικητές δεν απέχουν πολύ βαθμολογικά και η κάθε αγωνιστική από εδώ και πέρα ίσως δίνει νέα τροπή.

H 7η αγωνιστική περιλαμβάνει δύο ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον. Στη Μόρια ο Ατρόμητος Ανεμώτιας αντιμετωπίζει τον Όλυμπο και στα Λουτρά o Αετός αγωνίζεται κόντρα στον Διαγόρα. Δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στον Μεσότοπο απέναντι στον Ανδρονικά, ενώ την τετράδα των αγώνων κλείνει η αναμέτρηση στον Μόλυβο με τον Αρίων να αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Γέρας.

Στα playout η αγωνιστική ανοίγει το πρωί της Κυριακής στη Θερμή ανάμεσα σε Παλλεσβιακό και Αρίων Παλαιοκήπου, ενώ ο πρώτος Αιγέας θα αναμετρηθεί με τον Αίγειρο και με νίκη η ομάδα του Πλωμαρίου κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση. Οι δύο άλλοι αγώνες με βαθμολογικό ενδιαφέρον  είναι Αλκιβιάδης - Πολιχνίτος και Προοδευτική - Οδυσσέας Ελύτης.

Το Sportlesvos.gr μίλησε με τον προπονητή του ΑΟ Μεσοτόπου Θοδωρή Γιακαλή, ο οποίος έδωσε τα προγνωστικά του γι΄αυτή την αγωνιστική και αναφέρει ότι: "Γίνεται ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, καθώς οι διαφορές των ομάδων είναι πολύ μικρές. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες Αετός, Όλυμπος, Διαγόρας και Αναγέννηση που είναι πιο κοντά στην υπόθεση τίτλου. Ο Ατρόμητος, ο Μεσότοπος και ο Ανδρονικάς πιστεύω ότι θα είναι οι ρυθμιστές και αυτές οι ομάδες θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Όποια ομάδα πάρει τους περισσότερους βαθμούς με αυτές τις ομάδες θα πάρει και το πρωτάθλημα."

Α Όμιλος

7η Αγωνιστική (10/3, 15:30)

Αρίων Μήθυμνας - Αναγέννηση Γέρας 2
Λυρής, Μποντάκης Ρίγλη - Γήπεδο Μήθυμνας
Παρατηρητής: Πελέκος

Ο Αρίων είναι αποδυναμωμένος και η Αναγέννηση είναι πιο καλή ομάδα. Βέβαια υπάρχει και το ξερό γήπεδο, όμως πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει.

Αετός Λουτρών - Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1Χ2
Βλουτέλλης, Καραμπάσης, Ψύλλος - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής: Πηγάσης

Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες με καλά ρόστερ. Θα γίνει δυνατό παιχνίδι και όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα το πάρει. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά.

Ατρόμητος Ανεμώτιας - Όλυμπος Αγιάσου Χ2
Κουλουδής, Βασιλακάκης, Μέστρος - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής: Ψάνης

Ο Όλυμπος έχει δείξει μια σταθερότητα, όμως ο Ατρόμητος είναι ομάδα που δεν τα παρατάει και διεκδικεί μέχρι τέλους όλους τους αγώνες. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ ότι έχει ελαφρύ προβάδισμα ο Όλυμπος.

Β Όμιλος

7η Αγωνιστική (10/3, 15:30)

Παλλεσβιακός - Αρίων Παλαιοκήπου (11:00) 1Χ
Μποντάκης, Ψύλλος, Οικονόμου - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής: Στεργίου

Ο "Πάλλε" έχει προβληματίσει, όμως έκανε το διπλό στον Πολιχνίτο την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό μπορεί να τον βοηθήσει από εδώ και πέρα. Αν κάνει νίκη πιστεύω πως θα κάνει βήμα παραμονής. 

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους - ΑΟ Πολιχνίτου 1 2
Παντελαίων, Κακαδέλλης, Οικνόμου - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής: Ψαρρόπουλος

Παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά και οι δύο ομάδες. Παιχνίδι δίχως αύριο και για τους δύο.

Αιγέας Πλωμαρίου - Αίγειρος Μυστεγνών 1
Μπόσιας, Τσογγάρη, Πατσατζής - «Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Παρατηρητής: Κουρσουμπάς

Ο Αιγέας έχει δυναμική ως ομάδα και πιστεύω πως είναι ομάδα για τα play off και άδικα βρίσκεται στα play out. Νομίζω θα πάρει τον συγκεκριμένο αγώνα.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής - Οδυσσέας Ελύτης 1Χ
Βουρανής, Μπάλιακα, Καρμίρης - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής: Παπουτσέλης

Ο Ελύτης είναι ψιλοαδιάφορος γιατί είναι ψηλά βαθμολογικά και δεν έχει πρόβλημα. Η Προοδευτική καίγεται για τους βαθμούς και σε συνδυασμό με το ξερό γήπεδο που είναι μειονέκτημα για τους φιλοξενούμενους ίσως καταφέρει και κερδίσει. 

Ρεπό: Απόλλων Δαφίων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey