Τ. Σπύρου: Ο Ανδρονικάς αξίζει το χειροκρότημα όλων

28/03/2019 - 17:43 Τελευταία τροποποίηση στις 28/03/2019 - 18:33

Φωτογραφία: Μανώλης Λαγουτάρης

Πέντε στροφές έμειναν πριν το φινάλε των play off με τον τίτλο να μην έχει κριθεί ακόμα μαθηματικά, όμως τον Όλυμπο ο οποίος αγωνίζεται στην πάντα υπολογίσιμη έδρα του Μεσοτόπου να έχει το προβάδισμα και την ψυχολογία, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί στην δεύτερη φάση και διατηρεί επίσης διαφορά ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες.

Η δεύτερη Αναγέννηση αναμετράται στην δύσκολη έδρα του Αετού και αν θέλει να συνεχίσει να έχει ελπίδες για ανατροπή του σκηνικού της πρώτης θέσης, η νίκη είναι μονόδρομος με τον Αετό βέβαια να θέλει και εκείνος τους τρεις βαθμούς για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες του. Ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Διαγόρα σε ένα δυνατό παιχνίδι, ενώ Αρίων και Ανδρονικάς θα αγωνιστούν για το γόητρο.

Στην μάχη της παραμονής ο Αιγέας υποδέχεται τον Πολιχνίτο που καίγεται για βαθμούς αλλά με ανεβασμένο το ηθικό, ενώ παιχνίδι δίχως αύριο και για τους δύο είναι αυτό μεταξύ Αλκιβιάδη και Αίγειρου, αφού προσπαθούν αμφότεροι να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας. Δυνατή μάχη αναμένεται και στον Παπάδο όπου ο Αρίων Παλαιοκήπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων, ενώ ο πληγωμένος Παλλεσβιακός θα αγωνιστεί κόντρα στην Προοδευτική.

Το “SL” για τις προβλέψεις αυτής της εβδομάδας μίλησε με τον νεαρό και επιτυχημένο προπονητή του Ανδρονικά Παρακοίλων Τάσο Σπύρου ο οποίος δηλώνει: "Δίκαια όπως όλα δείχνουν θα πάρει το πρωτάθλημα ο Όλυμπος, καθώς είναι η πιο σταθερή ομάδα στην διαδικασία των play off και διαθέτει τον καλύτερο προπονητή της κατηγορίας. Η ομάδα μου πέτυχε τον αρχικό της στόχο που ήταν η παραμονή της κατηγορίας και παρόλο που είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για την ομάδα μου η διαδικασία των playoff, παλέψαμε και παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο με σεβασμό στον αντίπαλο. Νομίζω ο Ανδρονικάς αξίζει το χειροκρότημα όλων".

A Όμιλος

10η Αγωνιστική (30/3, 15:30)

Αετός Λουτρών- Αναγέννηση Γέρας 1
Βουρανής, Μέστρος, Πούλος - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής: Σάλτας

Αν και είναι λαβωμένος ο Αετός από τα άσχημα αποτελέσματα θεωρώ ότι είναι πιο ποιοτική ομάδα και θα κερδίσει στον συγκεκριμένο αγώνα και λόγω έδρας.

Ατρόμητος Ανεμώτιας - Διαγόρας Αγ. Παρασεκυής X2
Μποντάκης, Λυρής, Φαναρτζής - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής: Χρόνης

Δυνατή ομάδα ο Ατρόμητος με καλή παρουσία, όμως ο Διαγόρας βάσει ρόστερ και αγωνιστικού πλάνου πιστεύω ότι έχει τον πρώτο λόγο.

ΑΟ Μεσοτόπου - Όλυμπος Αγιάσου 2 
Παντελαίων, Μπάλιακα, Παράσχου - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής: Σταθάκης

Καλύτερη ομάδα ο Όλυμπος νομίζω θα πάρει το παιχνίδι και λόγω ψυχολογίας.

Β Όμιλος

10η Αγωνιστική (30/3, 15:30)

Αλκιβιάδης Κ. Tρίτους - Αίγειρος Μυστεγνών  1
Δουκάκης, Καρμίρης, Τσογγάρη - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής: Ψάνης

Τον πρώτο λόγο έχει ο Αλκιβιάδης στο ξερό γήπεδο αλλά και λόγω του θετικού αποτελέσματος την προηγούμενη εβδομάδα που θα δώσει ώθηση στην ομάδα.

Αρίων Παλαιοκήπου - Απόλλων Δαφίων 1Χ 
Κουλουδής, Kακαδέλλης, Μαυρομάτης- Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής: Κουρσουμπάς

Δύο ομάδες που ξεκίνησαν με όνειρα αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελαν και τώρα τελευταία δυσκολεύονται αρκετά. Προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Αιγέας Πλωμαρίου - ΑΟ Πολιχνίτου 1
Μπόσιας, Ψύλλος, Βουλγαρέλλης - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

Ανώτερος ο Αιγέας ίσως η καλύτερη ομάδα στα play out πιστεύω θα κερδίσει.

Παλλεσβιακός - Προοδευτική Σκ. Καλλονής 1
Βλουτέλλης, Καραμπάσης, Βόϊκος - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής: Παπουτσέλης

Παρόλο που έχει κακά αποτελέσματα τελευταία ο "Πάλλε", θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει αυτό το παιχνίδι γιατί δεν έχει περιθώρια.

Ρεπό: Οδυσσέας Ελύτης                                                                                                                                                       

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey