Πήρε το ντέρμπι ο Αρίων Παλαιοκήπου

03/04/2019 - 18:07 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2019 - 18:49

Εμβόλιμη αγωνιστική για τις ομάδες που μάχονται για την σωτηρία τους διεξήχθη σήμερα το απόγευμα. Ο Αιγέας δοκιμάστηκε στην δυνατή έδρα του Αρίων Παλαιοκήπου και υποχρεώθηκε σε ήττα με 1-0, ενώ η Προοδευτική η οποία δεν χαρίζεται στην έδρα της έκαμψε σχετικά εύκολα την αντίσταση του πάντα επικίνδυνου Αλκιβιάδη με 2-0. Στα άλλα δύο παιχνίδια ο Αίγειρος πήγε να κάνει την έκπληξη με τον Οδυσσέα Ελύτη, όμως με μεγάλη ανατροπή οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις βαθμούς και στην Καλλονή ο Παλλεσβιακός έβγαλε ψυχή και έφερε τον αγώνα στα ίσια με τελικό σκορ 2-2. Ο Πολιχνίτος είχε ρεπό.

Β Όμιλος

11η Αγωνιστική (3/4 16:00)

Προοδευτική Σκ. Καλλονής - Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους  (1-0) 2-0
Παντελαίων, Μέστρος, Ρίγλη- Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής: Πελέκος

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε η Προοδευτική και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Αλκιβιάδη που παλεύει και αυτός να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις. Το σκορ άνοιξε ο Βαγέλης Κάσσος στο 25ο λεπτό, ενώ το δεύτερο τέρμα ήταν αυτογκόλ στο 65'.

Αρίων Παλαιοκήπου - Αιγέας Πλωμαρίου (0-0) 1-0
Δουκάκης, Ψύλλος, Λυρής- Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής: Κουρσουμπάς

Ένα γκολ του Τόλη Τηνιακού  στο 68' ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Αρίων στο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στον πρωτοπόρο Αιγέα. Έτσι, ο Αρίων έφτασε τους 18 βαθμούς και προχωράει με μεγαλύτερη σιγουριά στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Αίγειρος Μυστεγνών- Οδυσσέας Ελύτης (2-1) 2-3
Βλουτέλλης, Πατσατζής, Βασιλακάκης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής: Ευσταθίου

Πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Θερμής με τον Οδυσσέα Ελύτη να κάνει την ανατροπή και να παίρνει την νίκη που τον κράτησε στην δεύτερη θέση των playout. Ο Αίγειρος μπήκε αποφασισμένος στο γήπεδο και σημείωσε γρήγορα δύο τέρματα με τον Ρομέο μόλις στο 2ο λεπτό και με τον Πλιάκα στο 13'. Στη συνέχεια ο Οδυσσέας μείωσε με τον Λεωνίδα Καλουτζή στο 31' χωρίς να αλλάζει κάτι μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Οδυσσέας ανέβασε την απόδοση του και πέτυχε την ισοφάριση με τον Κιούρκο στο 77' και λίγα λεπτά μετά ήρθε η πλήρης ανατροπή με σουτ πάλι του Καλουτζή. 

Απόλλων Δαφίων - Παλλεσβιακός (0-0) 2-2 
Μποντάκης, Μπάλιακα, Τσογγάρη - "Κώστας Κεντέρης" Καλλονής
Παρατηρητής: Παπουτσέλης

Χωρίς την μεγάλη φάση έληξε το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε Απόλλων και "Πάλλε". Στο δεύτερο μέρος ο Παναγιώτης Δελόλμας έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους και ο Μαστέλλος διπλασίασε τα τέρματα. Ο Παλλεσβιακός βρήκε την απάντηση αρχικά με τον Αζάμπι και το δεύτερο γκολ που έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του το σημείωσε ο Παπακώστας.

 Ρεπό: ΑΟ Πολιχνίτου       

Δείτε τη βαθμολογία των Playoffs και των Playouts στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey