Κ.Βαργεμέζης: Ο Αλκιβιάδης θα τα καταφέρει

04/04/2019 - 15:14 Τελευταία τροποποίηση στις 04/04/2019 - 16:18

Η αγωνιστική που πιθανόν να αναδείξει τον πρωταθλητή στην Α κατηγορία Λέσβου είναι αυτή που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο, αφού ο Όλυμπος με νίκη απέναντι στον Αετό στην έδρα του και ταυτόχρονη απώλεια βαθμών από την Αναγέννηση με τον Ανδρονικά, στέφεται αυτόματα πρωταθλητής. Η 11η αγωνιστική αναμένεται  συναρπαστική με όλα τα φώτα στραμμένα στην Αγιάσο και ανοιχτή ακρόαση στα Παράκοιλα. Στις δύο άλλες αναμετρήσεις ο Μεσότοπος θα κοντραριστεί εντός έδρας με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, ενώ ο Διαγόρας θα φιλοξενήσει την ομάδα του Αρίων Μήθυμνας.

Στον άλλον όμιλο ο Παλλεσβιακός υποδέχεται στη Μόρια τον Αιγέα και ο Οδυσσέας Ελύτης στην Θερμή τον Πολιχνίτο που καίγεται για βαθμούς. Ο Αλκιβιάδης δίνει άλλη μια μάχη απέναντι στον δυνατό Απόλλων στο Κάτω Τρίτος και τέλος η Προοδευτική θα αγωνιστεί με τον Αίγειρο.

Αυτή την εβδομάδα το «SL» επικοινώνησε με τον προπονητή του Αλκιβιάδη Κώστα Βαργεμέζη, ο οποίος έκανε τις προβλέψεις του και αναφέρει τα παρακάτω:

«Όλοι προβλέπαμε ότι η υπόθεση παραμονής θα κριθεί στις 5 πρώτες αγωνιστικές, όμως όλες σχεδόν οι ομάδες ξεπέρασαν τον εαυτό τους και θεωρώ ότι τελικά η παραμονή θα κριθεί από 20 βαθμούς και πάνω.Οι ομάδες είναι αρκετά δυνατές και εκτός από αυτές που έχουν ξεφύγει στη βαθμολογία, οι υπόλοιπες παρουσιάζονται ισοδύναμες. Εμείς ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα διαφορετική από πέρυσι, έφυγαν κάποιοι παίκτες από τον βασικό κορμό, κρατήσαμε χαμηλό μπάτζετ και η φιλοσοφία μας είναι να χρησιμοποιούμε μικρά παιδιά. Παλεύουμε χωρίς άγχος για το καλύτερο, το κλίμα είναι αρκετά καλό και πιστεύω ότι ο Αλκιβιάδης θα τα καταφέρει στο τέλος γιατί έχουμε και μια διοίκηση που στέκεται δίπλα μας σε  οτιδήποτε χρειαστούμε.»

A Όμιλος

11η Αγωνιστική (7/4, 16:00)

ΑΟ Μεσοτόπου - Ατρόμητος Ανεμώτιας 1
Βασιλακάκης, Κακαδέλλης, Συκάς - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής: Ζαμπάρας

Αδιάφορο παιχνίδι, ο στόχος για την κάθε ομάδα είναι να αποδείξει ότι μπορεί να είναι ψηλότερα βαθμολογικά. Το πλεονέκτημα ο Μεσότοπος.

Ανδρονικάς Παρακοίλων - Αναγέννηση Γέρας 1X
Δουκάκης, Πούλος, Βουλγαρέλλης - Γήπεδο Παρακοίλων
Παρατηρητής: Στεργίου

Διαφορετικοί στόχοι για τις δύο ομάδες, ο Ανδρονικάς στην έδρα του είναι ισχυρός αλλά η Γέρα έχει πιο καλό σύνολο.

Όλυμπος Αγιάσου - Αετός Λουτρών 1 
Κουκούλας, Ψύλλος, Μέστρος - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής: Χρόνης

Ώρα αποδείξεων κυρίως για τον Όλυμπο, ο οποίος θέλει να υπερασπιστεί την βαθμολογική του υπεροχή και παρόλο που ο Αετός έχει καλές μονάδες δεν λειτουργεί ως σύνολο σε κρίσιμα παιχνίδια και δεν μπορεί να πάρει εύκολα αποτέλεσμα.

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής - Αρίων Μήθυμνας 1 
Πατσατζής, Βόϊκος, Τσογγάρη - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής: Παπουτσέλης

Ο Διαγόρας ξεκίνησε με στόχο το πρωτάθλημα έχει ποιοτικούς παίκτες, όμως δεν είχε σταθερή πορεία. Από την άλλη ο Αρίων έχει αποδυναμωθεί και θεωρώ ότι εύκολα θα κερδίσει ο γηπεδούχος.

Β Όμιλος

12η Αγωνιστική (7/4, 16:00)

Οδυσσέας Ελύτης - ΑΟ Πολιχνίτου  1
Μποντάκης, Μπάλιακα, Καραμπάσης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής: Πηγάσης

Πλεονέκτημα στον Ελύτη είναι δυνατή ομάδα αν και ο Πολιχνίτος έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει βαθμούς παντού. Η ποιότητα του Οδυσσέα Ελύτη πιστεύω θα υπερισχύσει.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής - Αίγειρος Μυστεγνών 1 
Λυρής, Παράσχου, Φαναρτζής- Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής: Σταθάκης

Στην έδρα της η Προοδευτική είναι πολύ καλή, ενώ ο Αίγειρος δεν πατάει καλά.

Παλλεσβιακός - Αιγέας Πλωμαρίου 1X
Κουλουδής, Καρμίρης, Μαυρομάτης - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

Ίσως κρίνει την κατηγορία αυτός ο αγώνας για τον Παλλεσβιακό. Από την άλλη ο Αιγέας δεν έχει πρόβλημα, έχει ποιοτική ομάδα και ο "Παλλε" έχει καλούς παίκτες που  όμως δεν λειτουργούν ομαδικά.

                          Ρεπό: Αρίων Παλαιοκήπου                                                                 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey