Το σήκωσε ο Όλυμπος

14/04/2019 - 13:01 Τελευταία τροποποίηση στις 14/04/2019 - 13:13

Τι και αν η Αναγέννηση ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έχασε σωρεία ευκαιριών για να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα που θα αναπτέρωνε τις ελπίδες της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ο Όλυμπος πήρε αυτό που ήθελε αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ήξερε καλύτερα από τους υπόλοιπους διεκδικητές τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο κατακτώντας άξια το πρωτάθλημα χωρίς να έχει ηττηθεί σε 12 αγωνιστικές των play off.

Η Αναγέννηση δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου τιμώρησε τους Γεραγώτες με τέρμα που σημείωσε ο Τσομπανέλλης στο 76'.

Μόλις στο 10ο λεπτό η γηπεδούχος ομάδα απείλησε με τον Μανούσο ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χατζηκλειδαράς ο οποίος είχε αρκετές ευκαιρίες, έχασε τετ α τετ. Μετά από 10 λεπτά ακυρώθηκε τέρμα για την Αναγέννηση για υπόδειξη οφσάιντ και στο 44' ο Μανούσος πάλι μόνος του δεν κατάφερε να παραβιάσει τα δίχτυα του Παπαλόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση μπήκε πάλι πιο δυναμικά με τον Χατζηκλειδαρά στο 53' να μην μπορεί για άλλη μια φορά να στείλει την μπάλα στο πλεκτό. Σε εκείνο το σημείο ο Όλυμπος ο οποίος μέχρι αυτή την ώρα είχε κάποιες επιθέσεις χωρίς να μπορεί να απειλήσει την εστία της Γέρας, βγήκε πιο μπροστά και απείλησε με το δυνατό σουτ του Γκέρι στο 71'. Στη συνέχεια ο Πετρουζέλλης είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ που δεν βρήκε στόχο, για να έρθει ο Τσομπανέλλης στο 76' να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ξυνού.

Μετά από πέντε λεπτά ο Αναγέννηση έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Τρεμούλα με δεύτερη κίτρινη και εκεί στην ουσία τελείωσαν όλα. Μέχρι την λήξη του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με τον Όλυμπο να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τροπαίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey