Ισοπαλία στη Μόρια, νίκη οξυγόνο για Πολιχνίτο

17/04/2019 - 18:17 Τελευταία τροποποίηση στις 17/04/2019 - 18:55

Με το ενδιαφέρον πλέον στα play out στην εμβόλιμη αγωνιστική της Α κατηγορίας ο Πολιχνίτος πήρε σπουδαία νίκη 1-0 απέναντι στον Παλαιόκηπο, ενώ ο Παλλεσβιακός δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς με τον Ελύτη μένοντας στις κάτω θέσεις της βαθμολογίας με το τελικό 2-2. Ο Απόλλων δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Αίγειρο και νίκησε 4-1 και η Προοδευτική η οποία είναι σε φόρμα κέρδισε 3-0 τον Αιγέα.

Στα play off o Όλυμπος πέρασε και απο τα Παράκοιλα με 1-3 και θέλει πλέον να μείνει αήττητος την τελευταία αγωνιστική, ενώ ωραίο παιχνίδι έγινε στη Μόρια με 6 γκολ συνολικά από τις δύο ομάδες. Ο Αετός νίκησε 4-2 τον Αρίων και ο Διαγόρας πέρασε από τον Μεσότοπο με 1-3.

A Όμιλος

13η Αγωνιστική (17/4, 16:00)

ΑΟ Μεσοτόπου- Διαγόρας Αγ. Παρασεκυής (0-1) 1-3
Λυρής, Σαρρής, Παράσχου - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής: Πελέκος

Με το γκολ του Κουρμπανίδη ο Διαγόρας πήγε στα αποδυτήρια στον Μεσότοπο. Το δεύτερο γκολ το σημείωσε ο Μιχαλάκης στο 53’ και έκανε πιο εύκολα τα πράγματα στην συνέχεια για την Αγιά Παρασκευή που πέτυχε και τρίτο τέρμα με πέναλτι που εκτέλεσε ο τερματοφύλακας Πουρής. Ο Μεσότοπος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Τσιπά για το τελικό 1-3 με σουτ από την σέντρα, ενώ ο Μεσότοπος τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες μετά τις αποβολές των Γκέκα και Χατζησπύρου και ο Διαγόρας με 10 με την αποβολή του Πουρή.

Αετός Λουτρών – Αρίων Μήθυμνας (3-1) 4-2
Πατσατζής, Τσογγάρη, Κελαϊδίτης- Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής: Ψάνης

Ο Αρίων ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στα Λουτρά με τον Ανδριώτη στο 20ο λεπτό, όμως ο Αετός μέχρι την ανάπαυλα πέτυχε τρία τέρματα με τον Τζίμη Βλαστέλλη (2) και τον Γιώργο Συβρή. Στην επανάληψη ο Μόλβαλης μείωσε σε 3-2 στο 56’, αλλά ο Κριπιντήρης έγραψε το τελικό 4-2.

Ατρόμητος Ανεμώτιας - Αναγέννηση Γέρας (1-2) 3-3
Δουκάκης, Καρμίρης, Στεργιακούλης – «Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

Χορταστικό θέαμα στη Μόρια με 6 γκολ συνολικά τα 3 από τα οποία προήλθαν από τα 11 βήματα. Αρχικά, η Αναγέννηση μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Χρυσάφη στο 5ο λεπτό, με τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει στο μισάωρο  του αγώνα με τον Γιώργο Μαλακό. Δύο λεπτά μετά η Γέρα κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χατζηκλειδαράς και έτσι έκλεισε το ημίχρονο.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος βρήκε την ισοφάριση εκ νέου πάλι με πέναλτι από τον Γιώργο Μαλακό. Στο 70’ ήταν η σειρά της Αναγέννησης να εκτελέσει ξανά από την άσπρη βούλα με τον Τάκα και αμέσως μετά ο Μαλακός με το τρίτο προσωπικό του τέρμα έκανε το τελικό 3-3.

Ανδρονικάς Παρακοίλων – Όλυμπος Αγιάσου(0-0) 1-3

Βλουτέλλης,Πούλος, Βόϊκος– Γήπεδο Παρακοίλων
Παρατηρητής: κεχαγιάς

Χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο μέρος του παιχνιδιού στα Παράκοιλα. Στο 60’ ο Ανδρονικάς άνοιξε το σκορ με τον Μάκη Σαμπάνη. Ο Όλυμπος ισοφάρισε λίγο μετά με τον Ζαφειρίου και έκανε την ολική ανατροπή με πέναλτι του Πετρουζέλλη ενώ το 1-3 το σημείωσε ο Τζιώτης.

 

Β Όμιλος

14η Αγωνιστική (17/4, 16:00)

Απόλλων Δαφίων - Αίγειρος Μυστεγνών (2-1) 4-1
Βασιλακάκης,Μαυρομάτης, Ρίγλη – «Κώστας Κεντέρης» Καλλονής
Παρατηρητής: Σταθάκης

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλων με το εμφατικό 4-1 απέναντι στον Αίγειρο. Ο Φιλιανός έκανε το 1-0 και ο Χατζηβαγιάννης διπλασίασε τε τέρματα για την ομάδα του, ενώ ο Πλιάκας μείωσε σε 2-1 πριν το ημίχρονο. Ο Παναγιώτης Δελόλμας σημείωσε το 3-1 και ο Χατζηβαγιάννης πάλι πέτυχε το 4-1.

ΑΟ Πολιχνίτου – Αρίων Παλαιοκήπου (1-0) 1-0
Βουρανής, Βουλγαρέλλης, Μέστρος- Γήπεδο Πολιχνίτου
Παρατηρητής: Άνεμος

Νίκη που δίνει ελπίδες στην ομάδα του Πολιχνίτου ήταν αυτή απέναντι στον Αρίων Παλαιοκήπου με ένα γκολ του Βελάϊ λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Με αυτή τη νίκη ο Πολιχνίτος έφτασε τους 15 βαθμούς και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Οδυσσέας Ελύτης -  Παλλεσβιακός (0-1) 2-2
Κουκούλας, Καραμπάσης, Φαναρτζής – Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής: Χρόνης

Νωρίς-νωρίς ο Παλλεσβιακός βρήκε τον τρόπο προς τα δίχτυα με τον Παπαγεωργίου μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Οδυσσέας αντέδρασε με δύο γκολ του Μανιού στο 57’ και στο 67’, αλλά ο Βουργουτζής έφερε το ματς στα ίσια με το τελικό 2-2.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής – Αιγέας Πλωμαρίου (1-0) 3-0
Κουλουδής, Ψύλλος, Οικονόμου – Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής: Βρατσάνος

Με δύο γκολ του Έλβις Πρέντι και ένα του Κουκούλη η ανεβασμένη Προοδευτική πήρε τους πολύτιμους 3 βαθμούς απέναντι στον Αιγέα εξασφαλίζοντας την παραμονή της αφού έφτασε τους 25 βαθμούς και έπιασε τη δεύτερη θέση.

          Ρεπό Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους

Δείτε τη βαθμολογία των Playoffs και των Playouts στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey