Εξάσφαιρος ο πρωταθλητής Όλυμπος, βήμα σωτηρίας για "Πάλλε" και Αρίων

21/04/2019 - 17:41 Τελευταία τροποποίηση στις 21/04/2019 - 18:58

Με το μυαλό πλέον στους αγώνες με την πρωταθλήτρια Λήμνου Ηφαιστία, ο Όλυμπος διέλυσε με 6-0 τον Ατρόμητο Ανεμώτιας σε ένα παιχνίδι γιορτή, καθώς πριν την έναρξη έγινε η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρο Ψαρρόπουλο συνοδευόμενος από το μέλος του ΔΣ Νίκο Χρόνη, σε ένα κατάμεστο γήπεδο από φιλάθλους του Ολύμπου, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών για να πανηγυρίσουν την επιτυχία της ομάδας τους.

Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των play off η Αναγέννηση κέρδισε τον Αρίων 4-0 και ο Ανδρονικάς έκλεισε τη χρονιά με νίκη 1-0 κόντρα στον Μεσότοπο, ενώ στην φιλική αναμέτρηση Διαγόρας και Αετός ήρθαν ισόπαλοι 1-1.

Στα play out ο Παλλεσβιακός πήρε καθοριστική νίκη απέναντι στον Πολιχνίτο με 2-1 και στην ουσία καταδίκασε τους φιλοξενούμενους σε υποβιβασμό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ενώ την νίκη πήρε ο Αλκιβιάδης απέναντι στον Ελύτη, όμως δύσκολα θα προλάβει το τρένο. Στα άλλα δύο παιχνίδια ο Αρίων Παλαιοκήπου νίκησε τον υποβιβασμένο Αίγειρο με 1-0 και στο Πλωμάρι Αιγέας και Απόλλων έμειναν στο 0-0.

A Όμιλος

14η Αγωνιστική (21/4, 16:00)

Όλυμπος Αγιάσου- Ατρόμητος Ανεμώτιας (2-0) 6-0
Παντελαίων, Μπάλιακα, Μέστρος - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής: Χρόνης

Σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα ο Όλυμπος με την ψυχολογία στα ύψη έπειτα και από την απονομή του πρωταθλήματος πριν την έναρξη του αγώνα δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του και έκλεισε τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Λέσβου με το εμφατικό 6-0 απέναντι στον Ατρόμητο Ανεμώτιας. Τον χορό τον τερμάτων άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Torra και ο Ξυνός σημείωσε πριν το ημίχρονο το 2-0, ενώ νωρίτερα  είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ τέρμα του ίδιου παίκτη. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με 4 γκολ για τους γηπεδούχους, δύο από τον Ξυνό που πέτυχε χατ-τρικ και από ένα Τζιώτης και Χουλιάρας. 

Ανδρονικάς Παρακοίλων – ΑΟ Μεσοτόπου (1-0) 1-0
Βουρανής, Μαυρομάτης, Καραμπάσης - Γήπεδο Παρακοίλων
Παρατηρητής: Κεχαγιάς

Ένα γκολ του Μάκη Σαμπάνη στο 35' ήταν αρκετό για να χαρίσει τους 3 βαθμούς στην ομάδα των Παρακοίλων στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος που ήταν αν μη τι άλλο μια ευχάριστη έκπληξη για την Α κατηγορία με πολύ καλή παρουσία.

Αναγέννηση Γέρας - Αρίων Μήθυμνας (2-0) 4-0
Μποντάκης,Οικονόμου,Στεργιακούλης – Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής: Κουρσουμπάς

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Αναγέννηση έκλεισε τη χρονιά απέναντι στον Αρίων. Το 1-0 ήρθε από τον Χατζηκλειδαρά και το δεύτερο τέρμα το πέτυχε ο Βλάμης. Στην επανάληψη ο Παυλέλης ανέβασε το σκορ στο 3-0, με τον Τάκα να κλείνει τον κύκλο τω τερμάτων για το τελικό 4-0.

Β Όμιλος

15η Αγωνιστική (21/4, 16:00)

Αιγέας Πλωμαρίου - Απόλλων Δαφίων (0-0) 0-0
Δουκάκης,Φαναρτζής, Τσογγάρη – «Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Παρατηρητής: Πηγάσης

Πολλές ευκαιρίες είχαν οι δύο ομάδες όμως δεν κατάφεραν τελικά να πετύχουν κάποιο τέρμα μένοντας στην λευκή ισοπαλία. Οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς άγχος καθώς έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους.

Αίγειρος Μυστεγνών – Αρίων Παλαιοκήπου (0-1) 0-1
Κουκούλας, Πούλος, Παράσχου- Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής: Ζηρόπουλος

Το γκόλ του Στρατή Καφαλούκου στο πρώτο ημίχρονο ίσως αποδειχτεί σωτήριο καθώς ο Αρίων Παλαιοκήπου με αυτή την νίκη αποσπάστηκε 6 πόντους από την θέση που οδηγεί στον απ' ευθείας υποβιβασμό 3 στροφές πριν το φινάλε των playout.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους -  Οδυσσέας Ελύτης (1-0) 1-0
Βασιλακάκης, Κακαδέλλης, Καρμίρης – Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής: Ευσταθίου

Ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει ο Αλκιβιάδης και την πέτυχε με το τέρμα του Τζανετέλλη στο 10ο λεπτό με τον Οδυσσέα Ελύτη να αγωνίζεται ένα ολόκληρο ημίχρονο με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κότσι.

Παλλεσβιακός -  ΑΟ Πολιχνίτου (1-1) 2-1
Κουλουδής, Ψύλλος, Λυρής– "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

Ο Παλεσβιακός αγωνιζόμενος στη Μόρια νίκησε τον Πολιχνίτο με σκορ 2-1 και αυτή η νίκη ήταν καθοριστική αφού απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον θα παλέψει για να αποφύγει τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ με την δεύτερη ομάδα της Β κατηγορίας. Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν από μια αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμών του γκολκίπερ ο Πολιχνίτος Παπουτσέλη και του Σκούρα ο Παλλεσβιακός.

          Ρεπό Προοδευτική Σκ. Καλλονής

Δείτε τη βαθμολογία των Playoffs και των Playouts στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey