Ν.Πετρουζέλλης: Πιστεύουμε στην άνοδο

30/04/2019 - 20:52 Τελευταία τροποποίηση στις 30/04/2019 - 20:58

Το Σάββατο δίνει ο Όλυμπος την πρώτη μάχη για την άνοδο στην Γ Εθνική απέναντι στην πρωταθλήτρια Λήμνου Ηφαιστία Κοντοπουλίου, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στην Αγιάσο την επόμενη Παρασκευή.

Το "SL" μίλησε με τον αρχηγό του Όλυμπου Νίκο Πετρουζέλλη ο οποίος αναφέρει:

"Είμαστε ενωμένοι και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία μας προς την κατάκτηση του τίτλου. Έχει μείνει ένας κορμός από πέρυσι και με κάποιες προσθήκες φτιάξαμε ένα καλό σύνολο. Είχαμε διάρκεια όλη τη χρονιά και πλάνο το οποίο δουλέψαμε σωστά και σίγουρα ξέραμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο.

Το βασικότερο όμως είναι ότι παίζαμε χωρίς άγχος και δεν είχαμε πίεση από τον κόσμο και την διοίκηση. Φυσικά μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος ο οποίος έδωσε βροντερό παρών σε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας και τους ευχαριστούμε, όπως επίσης ευχαριστούμε για όλα την διοίκηση που είναι δίπλα μας.

Παρακολουθούμε την Ηφαιστία και ξέρουμε ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατα σημεία της. Εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και αν καταφέρουμε και πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στη Λήμνο, μετά όλα είναι στο χέρι μας. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύουμε στην άνοδο."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey