Υποβιβάστηκαν Αλκιβιάδης και Πολιχνίτος

08/05/2019 - 18:34 Τελευταία τροποποίηση στις 08/05/2019 - 19:25

Αγωνιστική που ξεκαθάρισε τις δύο ακόμα ομάδες που ακολουθούν τον Αίγειρο στην Β κατηγορία ήταν η προτελευταία που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα. Ο Αλκιβιάδης και ο Πολιχνίτος ηττήθηκαν από τον Αρίων και την Προοδευτική αντίστοιχα και υποβιβάστηκαν και μαθηματικά.

Ο Οδυσσέας Ελύτης πέτυχε εμφατική νίκη απέναντι στον Απόλλων με 7-0 και τον έβαλε σε μπελάδες καθώς κινδυνεύει να αγωνιστεί στα μπαράζ με την Φίλια, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ενώ ο Παλλεσβιακός που νίκησε τον Αίγειρο 4-0 και αυτός θα παλέψει να πάρει την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι για να αποφύγει και τη τέταρτη θέση, όμως βρίσκεται σε πιο δύσκολη μοίρα. Ο Αιγέας που θα διεκδικήσει στο γήπεδο του την πρώτη θέση απέναντι στον Ελύτη στην τελευταία στροφή είχε ρεπό.

Ο Οδυσσέας Ελύτης σκόρπισε με 7-0 τον Απόλλων Δαφίων με τους φιλοξενούμενους μετά από αυτή την βαριά ήττα να χρειάζονται μόνο νίκη στον Πολιχνίτο χωρίς να σκέφτονται τι θα γίνει στα άλλα γήπεδα, όμως και με συνδυασμό αποτελεσμάτων χωρίς να πάρει τους 3 βαθμούς μπορεί να αποφύγει τα χειρότερα.

Η ομάδα του Ελύτη προηγήθηκε στο διάστημα των πρώτων 20 λεπτών με 3-0. Τα 2 γκολ προήλθαν από την άσπρη βούλα με τον Καλουτζή να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά την απόκρουση του Ευσταθίου – Σελάχα στην εκτέλεση του Μανιού και τον Αναιρούση να ευστοχεί στο δεύτερο πέναλτι, ενώ το τρίτο τέρμα προήλθε από αυτογκόλ του Πονηρού και στο 40’ ο Καλουτζής πάλι έκανε το 4-0. Στην επανάληψη ο Καλουτζής με το τρίτο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το σκορ σε 5-0 και μετά από λίγο έβαλε και τέταρτό γκολ με τον Κιούρκο να κάνει το τελικό 7-0.

Ο Αλκιβιάδης αιφνιδίασε νωρίς τον Αρίων με το γκολ του Τριανταφυλόπουλλου, όμως ο Αρίων βρήκε την ισοφάριση με τον Γκιόργκι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες. Στην συνέχεια ο Αλκιβιάδης στο 50’ με την κεφαλιά του Λαμπούκα μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ, όμως ο Αρίων έβγαλε ψυχή και με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά των Κιοσέ και Γιακαλή έκανε την ανατροπή και πλέον μια ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι του αρκεί, ενώ αντίθετα ο Αλκιβιάδης υποβιβάστηκε στην Β κατηγορία.

Η Προοδευτική προηγήθηκε με 2 τέρματα του Πρέντι και του Ζαχάροβ στο ημίχρονο απέναντι στον Πολιχνίτο, ο οποίος ζητούσε μόνο τη νίκη αλλά μετά από αυτή την ήττα αποχαιρέτησε και μαθηματικά την κατηγορία. Στο δεύτερο μέρος ο Τσούκα μείωσε σε 2-1, όμως ο Έλβις Πρέντι πέτυχε το τελικό 3-1.

Ο Παλλεσβιακός με τον Παναγιώτη Βουργουτζή να πετυχαίνει 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο έβαλε τις βάσεις για μια νίκη που τον γλίτωσε μαθηματικά από τον απευθείας υποβιβασμό, αλλά χρειάζεται μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική και ταυτόχρονα να μην κερδίσει ο Απόλλων για να γλιτώσει. Στο δεύτερο μέρος ο Βουργουτζής συνέχισε να σκοράρει κάνοντας το 3-0 και ο Λεβεντέλλης έβαλε το τέταρτο τέρμα ενώ οι γηπεδούχοι σημείωσαν και πέμπτο γκολ. 

Δείτε τη βαθμολογία των Playoffs και των Playouts στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey