Στα μπαράζ με τη Φίλια ο Παλλεσβιακός

12/05/2019 - 18:23 Τελευταία τροποποίηση στις 13/05/2019 - 15:42

Ο Παλλεσβιακός θα είναι τελικά η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Φίλια στα μπαράζ, αφού αν και πέρασε νικηφόρα από το Κάτω Τρίτος, ο Απόλλων Δαφίων κέρδισε και αυτός στον Πολιχνίτο και σε ισοβαθμία μεταξύ τριών ομάδων καθώς ο Αρίων ηττήθηκε από την Προοδευτική, ο Απόλλων έχει το πάνω χέρι με τον Αρίων να ακολουθεί.

Ο Παλλεσβιακός που ζητούσε διακαώς το τρίποντο απέναντι στον υποβιβασμένο Αλκιβιάδη το πήρε με τα γκολ των Παπαγεωργίου με σουτ στο 16' και Παναγιώτη Βουργουτζή στο 83'. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν το σκορ ήταν 0-1, αφού το πέναλτι που κέρδισαν δεν το εκμεταλλεύτηκαν με τον γκολκίπερ του "Πάλλε" να αποκρούει την μπάλα. Έτσι, ο Παλλεσβιακός θα αντιμετωπίσει στα μπαράζ την δεύτερη ομάδα της Β κατηγορίας την Φίλια.

Στον Πολιχνίτο ο Απόλλων πήρε την πολύτιμη νίκη από τα 11 βήματα με τον Κώστα Φιλιανό να χαρίζει την σωτηρία στην ομάδα του, ενώ νωρίτερα ο Πολιχνίτος είχε δοκάρι με τον Φώτα. Στο 76' η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βελάϊ με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον έμπειρο επιθετικό να ευστοχεί γλιτώνοντας από τα χειρότερα την ομάδα των Δαφίων, η οποία αν και ξεκίνησε καλά τα playout και έπιασε υψηλή βαθμολογία γρήγορα, τελικά έπαιξε την απευθείας σωτηρία της στην εκπνοή του πρωταθλήματος.

Ο Αρίων έτσι κι αλλιώς δεν είχε πρόβλημα καθώς δεν κινδύνευε βαθμολογικά και παρόλο την ήττα του, στην ισοβαθμία υπερισχύει επί του Παλλεσβιακού. Αν και προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Μπισμπίκα στο 35', η Προοδευτική που έκανε εξαιρετική πορεία ανέτρεψε το σκορ στο δεύτερο μέρος με τα τέρματα που σημείωσαν ο Έλβις Πρέντι και ο Καραγιάννης και πήρε την δεύτερη θέση στην βαθμολογία.

Ο Αιγέας ο οποίος διεκδικούσε την πρώτη θέση στην τελευταία στροφή υποδεχόμενος τον Οδυσσέα Ελύτη, κατέληξε στην τρίτη θέση μετά την σημερινή ήττα και την νίκη της Προοδευτικής. Ο Ελύτης άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Μανιό και στο 45' διπλασίασε με τον Αναιρούση. Στην συνέχεια ο Αιγέας μείωσε στο 55' με κεφαλιά του Μαμάκου, οποίος μετά από λίγο αποβλήθηκε χωρίς να αλλάζει κάτι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey