Ανανέωσε ο Σπύρου στον Ανδρονικά

15/06/2019 - 11:54 Τελευταία τροποποίηση στις 15/06/2019 - 12:48

Το ΔΣ του Ανδρονικά Παρακοίλων έδωσε τα χέρια ξανά για την νέα σεζόν με τον προπονητή της ομάδας Τάσο Σπύρου, αφού και οι δύο πλευρές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά, καθώς η ομάδα των Παρακοίλων πραγματοποίησε άξια πορεία στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.

Οι άνθρωποι του Ανδρονικά ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά και στόχος πλέον είναι να γίνει φέτος ένα βήμα παραπάνω. Ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις για ανανέωση συνεργασίας με τους περισσότερους υπάρχοντες παίκτες της ομάδας και στις προθέσεις της διοίκησης είναι και η προσθήκη 2-3 νέων παικτών που θα ενισχύσουν το σωματείο.

Το ΔΣ ανανεώθηκε και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κουφός Χρήστος, Αντιπρόεδρος: Τζουβανέλλης Γεώργιος, Γραμματέας Χατζηπαντελής Σεβαστός, Ταμίας Γιαννιόγλου Νίκος, Μελη: Τουμπακάρης Δημήτρης, Σγουρής Χαράλαμπος, Τσαγκας Σεβαστός, Ζερβομανώλης Σταύρος

Ο Τάσος Σπύρου μίλησε για την συμφωνία του με τον Ανδρονικά στο "SL" και δηλώνει: "Συνεχίζουμε μαζί και την νέα χρονιά με τον Ανδρονικά και στόχος μας φέτος είναι να φτάσουμε την ομάδα ένα σκαλί πιο πάνω. Οι παράγοντες της ομάδας είναι ευχαριστημένοι μαζί μου το ίδιο και εγώ μαζί τους και προχωρήσαμε στην ανανέωση. Θα κρατήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας και με 2-3 προσθήκες θα ενισχυθούμε περισσότερο για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey